Ogólnie nie lubie piły, ale 4 część tego ścierwa to juz przesada. Ile można ciągnąć tak nienormalny film, pokazują ludziom do czego są zdolni i dają innym przykład jakim sadystycznym człowiekiem można być.Nie powinni takich rzeczy nakręcać.
nie lubisz - to nie oglądaj i nie zwracaj uwagi, inni może lubią i nie koniecznie są psychopatami. Wszystkie 3 części trzymają w napięciu i zaskakują rozwiązaniem.
Ferhnir, przepraszam Cię ale chyba kpisz. W życiu nie widziałam niczego bardziej żenującego i obrzydliwego niż seria Piła... A w zakończeniu naprawdę nie widzę nic zaskakującego. Wszyscy umierają. Wow, naprawdę nikt sie tego nie spodziewa.
Co faktycznie nie oznacza, że każdy kto to ogląda jest pschycholem. Ale to coś może wywierać duży wpływ na ludzi którzy mają słabszą psychikę.
Dajcie spokój! Niestety prawdą jest że baby mają dużo słabszą psychikę... więc nie wypowiadajcie się na temat tej serii arcydzieł horroru XXI wieku bo jesteście niekompetentne i tyle. Może to i jest seria dla ludzi "innych" psychicznie a to oznacza że nie dla was mandaryna i Elanor. Jesteście albo za głupie żeby pojąć sens tego filmu albo za "normalne"... Obejrzyjcie sobie lepiej Dirty Dancing albo inne denne utopijne babskie filmy... Żal mi was...
"Niestety prawdą jest że baby mają dużo słabszą psychikę" i kto tu mówi o 21 wieku, dla NIEKTÓRYCH nie doinformowanych to mamy coś takiego jak równouprawnienie, więc koleś nie wyjeżdżaj mi tu z takimi tekstami.
"utopijne babskie filmy" - weź pomyśl zanim coś napiszesz
Ty jesteś seksistą??
"W życiu niewidziałam niczego bardziej żenującego i obrzydliwego..."
Widocznie koleżanko nie widziałaś takich filmów jak Canibal Holocaust lub Nekromantik... albo chociażby nowy Hostel 2 ;]
Oczywiście nie chciałam nikogo urazić moją wypowiedzią ,to jest tylko moje zdanie, a wy macie swoje i swoje gusta, a w kwestii gustu sami wiecie się nie dyskutuje. Jeżeli ktoś poczuł się obrażony, to przepraszam , ale wy też nie musicie obrażać ludzi i mnie, jeżeli mamy inne zdanie na ten temat.
Pozdrowienie dla fanów Piły
musze sie zgodzic z fagaza...zreszta kto tutaj palnal ze dla osob ze slaba psychika ogladanie tego zle sie skonczy...ludzie błagam was nie piszcie takich glupot...osoby ktore maja slaba psyche takich filmow wogole nie ogladaja!!! wiec nie uzywajcie wiecej tego beznadziejnego argumentu...
No dokładnie ja (A JESTEM DZIEWCZYNĄ - to do Fagazy) oglądałam już bardzo dużo takich "naparzanek" a psychikę mam bardzo silną (to też do Fagazy) więc nie mam ochoty po takich filmach wyjść z siekierą na ulicę i komuś odrąbać głowę.
A bądźcie pewni, że jeśli ktoś ma słabą psychikę to ze strachu nie wytrzyma do końca filmu