PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

dwie sprawy :)

użytkownik usunięty

po pierwsze - premiera jest jutro, 26 października, a nie dziś, więc nie potrzebnie odblokowaliście możliwość wystawiania ocen już teraz.
a po drugie - może Ci, ktorzy wystawili oceny (8 osób) podzieli się z nami spostrzeżeniami na temat filmu, bo jeśli wystawili oceny, to chyba oglądali?! i to przed premierą, nieźle. ;> czekam z ciekawością...

Zgadzam się w 100% z przedmówcą. Ja jestem w tej komfortowej sytuacji że mieszkam na stałe w Irlandii (Naas) i " Piłeczkę IV " będę oglądał już jutro o 20:30 Polskiego czasu w kinie "STORM".

premiery byly dzisiaj ;)

http://german.imdb.com/title/tt0890870/releaseinfo

a previews w roznych kinach nawet i juz wczoraj tak ze bardzo dobrze ze nareszcie to odblokowali...

użytkownik usunięty

ok, zwracam honor w pierwszej sprawie.
ale za to co do drugiej rzeczy - gdzie opinie, tych którzy już wystawili oceny? jeśli ktoś kliknął bo... bo tak, to szkoda gadać. :/

masz racje, napewno ci co oceniali tego filmu nie widzieli, ale to tu na filmweb przeciez normalka...
tez tej zabawy nie rozumiem bo to po prostu niepotrzebne

ocenił(a) film na 5

a ja ogladalem (plus mieszkania w NY) i powiem 5/10... w tym wypadku czwartej juz czesci nie jest ona najlepsza, oczywiscie to tylko ja a SAW-maniacy moga sie nie zgodzic

użytkownik usunięty

no, wreszcie ktoś, kto oglądał i ocenił. :)
a ja z takim pytaniem - co powinienem wiedzieć, przed oglądnięciem tego filmu? w sensie, ze co sie moze wydarzyc, o czym ma byc fabuła, jak to jest z tym następcą, tylko żeby było jasne - nie chce spojlerów, a tylko oficjalne informacje tak jakby. ;)

ps. zeby nie bylo - ogladalem wszystkie piły i interesowałem sie wyjsciem IV, ale jakos nie natknalem sie na wiele informacji.