ee 4 mi sie wogole niepodobala... heheh taka sobie niby cos a niby nic zreszta ciezko okreslic musicie sami obadac.ale niepolecam krew sie leje, pila tnie kosci zgrzytaja,koszmar ale ocencie sami.hehehe
Te tortury, yeah, nowi ludzie - nowe ofiary: to lubię :D
Można już na DVD kupić... w Media Markt, serio.
Do końcówki mam mieszane uczucia, początek daje odlot :]
Pomieszanie: WMOczy, TMPM :D
czekam jedynie na plakat, może ktoś by się pofatygował?! ;)
oo serio? dopiero widziales 4? ja juz widzialam 7!! buhaha... 4 jeszcze nie powstala, dopiero co byla premiera (nie w Polsce oczywiscie) 3 a ty juz 4 widziales...ciekawe;]
Etam, 5 i tak była najlepsza, a pułapka z krwiożerczymi chomikami i makaronem wymiata!!!!!! Yoł :-PPP
Nie no niemogę z takich ludzi jak ty :) wkońcu on mówił to do żartów żebyśmy sie mogli troche z nim pośmiać i pożartować przeczytaj jeszcze raz uważnie cały jego tekst a napewno zauważysz że sam smieje się z tego co pisze
ps:TYLKO CZYTAJ POWOLI :)
A dołączając się do pozostałych chciałem im wyjasnić że w 4 zabija gosposia która miała wytatułowaną piłę na plecach a doktor Gordon z jedynki nie był doktorem tylko był ćpunem a doktor to jego ksywka pewnie jak odcinał sobie noge był na tabletach bo wątpie żeby tak na sucho odcioł sobie noge
a wracajac jeszcze do czwartej części ten gościu który zwisa do góry nogami powieszony za jądra to nikt inny tylko Amanda (też się zdziwiłem że ona/on zyje) i podobno to TRANSWESTYTA tyle że o tym dowiemy sie dopiero w piątej części
mam linka gdzie możecie poczytac o piątej części poczytajcie sobie POLECAM
www.pila.thc.pl/amfa/koka/lsd
POZDRO 4-ALL
SPRZEDAM PIŁE albo nawet 3 1sztuka 100 zł proszę o kontakt na adres e-mail www.madafaka@internat.pl
Mówiąc to co powiedziałem na początku wyżej kierowałem to do SYLWKI (BEZ OBRAZY)
Ludzie ona nie wieży że jest czwórka KOBIETO w jakim ty świecie żyjesz przecież już krecą 6 część a dwie kolejne po 4 już nakrecili :) POZDRO
Dobrze by było, jakby w kolejne części wmieszali dzieci :] nic tak innego lepiej się nie słyszy niż krzyk dziecka ;]
Albo ze zwierzętami... kto wie ;D
wg mnie najlepsza byla 42 czesc..kurde jedna scena tam zbiła mnie z nóg..wiesz o ktora mi chodzi, no nie?:>:]
hej czy wy jesteście nie normalni??? 4 jeszcze nie nakręcono jeszcze premiery 3 nie było... wiec troche sie zastanówcie przed tym jak cos napiszecie...
Fajna była scena, jak ta blondynka musiała wyjąć sobie oko w którym miała kluczyk do skrzynki, w której była piła, którą musiała sobie odciąć noge, ponieważ w szpiku kostnym piszczela miala kluczyk do szufladki ze sztućcami, którymi musiała sobie odciąć skóre z prawie całej głowy, ponieważ tam miała zapisany szyfr do walizki, w której były płatki, mleko oraz ser i mogła wtedy spokojnie zjeść śniadanie.
Hehe.. Very funy... :| Ale kto wie, patrząc na wyobraźnię twórców dzisiejszych filmów jest to na 95% możliwe :)
Doprawdy "bhardzo ciekhawe". Wszyscy jesteście w błędzie najlepsza była część Piła 666 buahahaha. A tak naprawde to wszystkie 3 części mi się podobały, 4 nie widziałam (jak powstanie to pewno oglądne)
Pozdro 4 all
Ojjjj co poniektóre osoby tutaj są niemożliwie żałosne :/ co chcecie pokazać chwaląc się, że widzieliście film, którego jeszcze nie ma? Chyba jedynie swoją głupotę.
Ja się tylko zastanawiam do jakiego stopnia trzeba mieć zryty mózg żeby nie zauważyć ironii we wszystkich komentarzach osób które "oglądały 4 część". ZGADZA SIĘ, NIE MA JESZCZE 4 CZĘŚCI TĘPAKI, ale to nie powód żeby z niej nie pożartować, niektórzy nie dorośli chyba jeszcze do tego miejsca.
hahaha xD polacy, kocham ten kraj. Przy okazji Gustaw Holubek ma grac w 5 części ponoć. ^_^
Mózgu zrytego nie mam - ironię dostrzegam ale cały ten temat jest dla mnie żałosny - tak samo jak i kontynuacja Piły, bo ileż można oglądać to samo? Wszystko to co zawarte jest w I, II, III i zapewne będzie zawarte w IV części wystarczyłoby na I i II. No ale wiadomo, kasa najważniejsza. Po co robić II części jak można zbić majątek na fanach gore? Nie zdziwię się jak będzie Piła V. Całkiem prawdopodobne :]
Ja już obejrzałęm Piłe 4 ! Już jest do kupienia za granicą - mój wujek mi przywiuzł z USA. Ciekawa kontynuacja, napisów jeszcze nie ma (szkoda). Jest zdecydowanie lepsza od poprzedniczki, troche mniej krwii, ale za to dodali elementy grozy i ciekawsza fabuła niż w 3 , oczywiście nie chcę nikomu robić przykrości i opowiedziadać fabułe. Polecam czekać, aż ten świetny film trafi do kin. Naprawde wreszcie zrobili porządną kontynuacje i teraz pozostaje mi czekać na następną część ;D
Pozdrawiam.
NIe pij tyle dziecko bo to ci szkodzi na rozumek :/
A piły 9 nie widziałeś bo ja już widziałem kupiłem sobie w sklepie na marsie od takich zielonych ludzików. Musiałem się z nimi targować bo chcieli aż 100 marsjańskich złotych.
Boshe skąd się biorą tacy ludzie.
Człowieczku, ten film ma mieć premierę w październiku 2007 w USA. Jeszcze nawet nie zaczęli go kręcić.
Moj kumpel tez juz ogladał 4 i mówił ze dalej bedzie w niej grał Jigsaw w ostatniej chwili zszyła mu gardło doktorka ze spalona głowa:P ale to ponoc zobaczymy na poczatku 4 czesci:P
jeszcze większej głupoty na temat piły nie słyszałam a Ty grucha85 pomyśl zanim coś napiszesz..trup mu zszyje gardło? ;P no chyba, że napisałeś to dla hecy ;]
Ta lekarz przeżyła !!! Przed wystrzałem połknęła Flegamine i głowa jej odrosła zaraz na początku 4 części. Wiem bo widziałam, jak tu stoję. Kolega ma ciotke w Kanadzie, która przysłała mu ten film w paczce żywieniowej. A z tym gardłem to był też niezły motyw, bo tak naprawde to mu nie przecieli gardła - tylko pache. Ale była dobrze zakamuflowana (ta pacha) i wyglądała calkiem jak gardło.