PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

ee 4 mi sie wogole niepodobala... heheh taka sobie niby cos a niby nic zreszta ciezko okreslic musicie sami obadac.ale niepolecam krew sie leje, pila tnie kosci zgrzytaja,koszmar ale ocencie sami.hehehe

użytkownik usunięty
Wuszu_2

taaaa....i co jeszcze....?bardzo śmieszne, doprawdy...

Wuszu_2

lol dziecko ten film jeszcze nawet nie powstał (lol2)

Aff

dobrze ze zauważyłaś bo by wszyscy mu uwierzyli... :/ :|...

Ironia of course...

ocenił(a) film na 7
Sined

Te tortury, yeah, nowi ludzie - nowe ofiary: to lubię :D
Można już na DVD kupić... w Media Markt, serio.

ocenił(a) film na 7
freepick

Szkoda tylko tej laski na końcu. Ale ogólnie ostatnie 10 minut - odjazd !!!!!

ocenił(a) film na 7
de_Franco

Do końcówki mam mieszane uczucia, początek daje odlot :]
Pomieszanie: WMOczy, TMPM :D
czekam jedynie na plakat, może ktoś by się pofatygował?! ;)

ocenił(a) film na 4
Wuszu_2

Ale scena, w której kolesiowi urwało głowę była świetna.

Wuszu_2

oo serio? dopiero widziales 4? ja juz widzialam 7!! buhaha... 4 jeszcze nie powstala, dopiero co byla premiera (nie w Polsce oczywiscie) 3 a ty juz 4 widziales...ciekawe;]

sylka_2

Etam, 5 i tak była najlepsza, a pułapka z krwiożerczymi chomikami i makaronem wymiata!!!!!! Yoł :-PPP

ocenił(a) film na 8
Szlifara

Nie no niemogę z takich ludzi jak ty :) wkońcu on mówił to do żartów żebyśmy sie mogli troche z nim pośmiać i pożartować przeczytaj jeszcze raz uważnie cały jego tekst a napewno zauważysz że sam smieje się z tego co pisze
ps:TYLKO CZYTAJ POWOLI :)
A dołączając się do pozostałych chciałem im wyjasnić że w 4 zabija gosposia która miała wytatułowaną piłę na plecach a doktor Gordon z jedynki nie był doktorem tylko był ćpunem a doktor to jego ksywka pewnie jak odcinał sobie noge był na tabletach bo wątpie żeby tak na sucho odcioł sobie noge
a wracajac jeszcze do czwartej części ten gościu który zwisa do góry nogami powieszony za jądra to nikt inny tylko Amanda (też się zdziwiłem że ona/on zyje) i podobno to TRANSWESTYTA tyle że o tym dowiemy sie dopiero w piątej części
mam linka gdzie możecie poczytac o piątej części poczytajcie sobie POLECAM
www.pila.thc.pl/amfa/koka/lsd
POZDRO 4-ALL
SPRZEDAM PIŁE albo nawet 3 1sztuka 100 zł proszę o kontakt na adres e-mail www.madafaka@internat.pl

ocenił(a) film na 8
sylka_2

Mówiąc to co powiedziałem na początku wyżej kierowałem to do SYLWKI (BEZ OBRAZY)
Ludzie ona nie wieży że jest czwórka KOBIETO w jakim ty świecie żyjesz przecież już krecą 6 część a dwie kolejne po 4 już nakrecili :) POZDRO

ocenił(a) film na 7
Neomatrix23

Dobrze by było, jakby w kolejne części wmieszali dzieci :] nic tak innego lepiej się nie słyszy niż krzyk dziecka ;]
Albo ze zwierzętami... kto wie ;D

Wuszu_2

wg mnie najlepsza byla 42 czesc..kurde jedna scena tam zbiła mnie z nóg..wiesz o ktora mi chodzi, no nie?:>:]

dismissed4

Za to Saw MC była beznadziejna :/ Rysio z Klanu w roli Neo Jingsaw'a? Przesada...

Wuszu_2

hej czy wy jesteście nie normalni??? 4 jeszcze nie nakręcono jeszcze premiery 3 nie było... wiec troche sie zastanówcie przed tym jak cos napiszecie...

ocenił(a) film na 7
ewa46k

Dobrze, że zauważyłaś, bo nikt prędzej by mu nie uwierzył :-/
ironii

Wuszu_2

Fajna była scena, jak ta blondynka musiała wyjąć sobie oko w którym miała kluczyk do skrzynki, w której była piła, którą musiała sobie odciąć noge, ponieważ w szpiku kostnym piszczela miala kluczyk do szufladki ze sztućcami, którymi musiała sobie odciąć skóre z prawie całej głowy, ponieważ tam miała zapisany szyfr do walizki, w której były płatki, mleko oraz ser i mogła wtedy spokojnie zjeść śniadanie.

Tasak_2

Buahahahhahaahahahahaha :D :D :D :D :D Tasak to było boskie xD xD xD Rządzisz gościu!! ;)

Daroo_3

no niezle pojechałeś ale pamietaj umuj rączki Rysiu przed śniadaniem hahahaha

Tasak_2

sit! wyjales mi to prosto z ust XD *lol*

użytkownik usunięty
Wuszu_2

Tasak jesteś zawalisty:D:D....Ta opowieść mnie powaliła

ocenił(a) film na 7
Wuszu_2

Hehe.. Very funy... :| Ale kto wie, patrząc na wyobraźnię twórców dzisiejszych filmów jest to na 95% możliwe :)

Kuros

a kto napisal scenariusz do pily 3000 :P

użytkownik usunięty
awq1990

Scenariusz do piły 3000 napisał Grzesiek Rasiak

Wuszu_2

Doprawdy "bhardzo ciekhawe". Wszyscy jesteście w błędzie najlepsza była część Piła 666 buahahaha. A tak naprawde to wszystkie 3 części mi się podobały, 4 nie widziałam (jak powstanie to pewno oglądne)
Pozdro 4 all

Wuszu_2

Ojjjj co poniektóre osoby tutaj są niemożliwie żałosne :/ co chcecie pokazać chwaląc się, że widzieliście film, którego jeszcze nie ma? Chyba jedynie swoją głupotę.

Wuszu_2

Ja się tylko zastanawiam do jakiego stopnia trzeba mieć zryty mózg żeby nie zauważyć ironii we wszystkich komentarzach osób które "oglądały 4 część". ZGADZA SIĘ, NIE MA JESZCZE 4 CZĘŚCI TĘPAKI, ale to nie powód żeby z niej nie pożartować, niektórzy nie dorośli chyba jeszcze do tego miejsca.

ocenił(a) film na 5
doncamillo

hahaha xD polacy, kocham ten kraj. Przy okazji Gustaw Holubek ma grac w 5 części ponoć. ^_^

doncamillo

Mózgu zrytego nie mam - ironię dostrzegam ale cały ten temat jest dla mnie żałosny - tak samo jak i kontynuacja Piły, bo ileż można oglądać to samo? Wszystko to co zawarte jest w I, II, III i zapewne będzie zawarte w IV części wystarczyłoby na I i II. No ale wiadomo, kasa najważniejsza. Po co robić II części jak można zbić majątek na fanach gore? Nie zdziwię się jak będzie Piła V. Całkiem prawdopodobne :]

Kalakirya

Ja już obejrzałęm Piłe 4 ! Już jest do kupienia za granicą - mój wujek mi przywiuzł z USA. Ciekawa kontynuacja, napisów jeszcze nie ma (szkoda). Jest zdecydowanie lepsza od poprzedniczki, troche mniej krwii, ale za to dodali elementy grozy i ciekawsza fabuła niż w 3 , oczywiście nie chcę nikomu robić przykrości i opowiedziadać fabułe. Polecam czekać, aż ten świetny film trafi do kin. Naprawde wreszcie zrobili porządną kontynuacje i teraz pozostaje mi czekać na następną część ;D

Pozdrawiam.

master307

NIe pij tyle dziecko bo to ci szkodzi na rozumek :/

A piły 9 nie widziałeś bo ja już widziałem kupiłem sobie w sklepie na marsie od takich zielonych ludzików. Musiałem się z nimi targować bo chcieli aż 100 marsjańskich złotych.

McO

fajnie ale ja na serio oglądałem rozumiem ze mi zazdrościsz ?

master307

Boshe skąd się biorą tacy ludzie.

Człowieczku, ten film ma mieć premierę w październiku 2007 w USA. Jeszcze nawet nie zaczęli go kręcić.

McO

Moj kumpel tez juz ogladał 4 i mówił ze dalej bedzie w niej grał Jigsaw w ostatniej chwili zszyła mu gardło doktorka ze spalona głowa:P ale to ponoc zobaczymy na poczatku 4 czesci:P

grucha85

jeszcze większej głupoty na temat piły nie słyszałam a Ty grucha85 pomyśl zanim coś napiszesz..trup mu zszyje gardło? ;P no chyba, że napisałeś to dla hecy ;]

cameron88

Ta lekarz przeżyła !!! Przed wystrzałem połknęła Flegamine i głowa jej odrosła zaraz na początku 4 części. Wiem bo widziałam, jak tu stoję. Kolega ma ciotke w Kanadzie, która przysłała mu ten film w paczce żywieniowej. A z tym gardłem to był też niezły motyw, bo tak naprawde to mu nie przecieli gardła - tylko pache. Ale była dobrze zakamuflowana (ta pacha) i wyglądała calkiem jak gardło.

olapa

Dzieci, idźcie już spać. Czas na was. Darujcie sobie bo żałośni jesteście jak jasna cholera. Bye.

ocenił(a) film na 7
Kalakirya

Siema
Właśnie wróciłem z kina... "Piła 86" RZĄDZI!!
Najlepsza była scena gdy facet musiał przepłynąc "Delfinem" 200m basen pełnego krwią i wyjąć klucz z paszczy krokodyla by muc zdiąć łańcuch z nóg i rąk, niestety krokodyl odgryza mu obie ręce... YEAH!!