jest coraz gorzej !!! Przyznaje pierwsze 2 czesci byly zaskakujace ale potem bylo juz coraz gorzej ;/ Wiec po co to ciagnac.....
ciągnąć to będą dopóki ludzie chodzić będą do kina.
a moim zdaniem naciągana była tylko czwórka. ale co kto lubi. chyba musisz się pogodzić z tym, że jest wielu ludzi, którym się piła podoba.
Dokładnie. Następne części będą produkowane jeśli będą z nich pieniądze. To się niedługo zrobi jak Moda na Sukces ale to szczegół. Co do czwartej części także się zgodzę. Na tle pozostałych wypada beznadziejnie.
Popieram... Zabijają piękno tego filmu ;];] no cóż na to się nic nie da poradzić.... właśnie ściągam piątkę zobaczymy co z tego będzie..Ale już czuję wielki smród ;];]
Film jest nudny!!! Ale tak to jest jak komuś spodoba się pomysł i chce go pociągnąć jeszcze dalej. Mamy efekt z dobrej "jedynki" mamy kolejne mijając się z celem części.
Piąta część zaskoczyła mnie pozytywnie, chociaż łatwość z jaką agent Strahm zdemaskował Hoffmana jest niewiarygodnie śmieszna.
Ale jak mówię; kręcić będą Piłę dopóki ludzie będą chcieli na to chodzić do kina. Jak dla mnie niech zrobią do ósmej części, bo o tylu słyszałam.
A ja właśnie słyszałem że ma być tylko do 6 i nic więcej. Pierdoły podobno mają się takie dziać że głowa mała. Na jakimś forum czytałem że w ostatniej części wszystkie ofiary Jigsawa zmartwychwstaną i będzie jazda. :P Czego to ludzie nie wymyślą... ;D
Ha ha, jak sobie przypomnisz co to za forum, to podaj adres.
Też słyszałam o sześciu częściach, bo PODOBNO od samego początku twórcy filmu tyle tylko przewidywali. Ale ja mam nadzieję na osiem. :)
Apropos.. Jakie pierdoły? Ja słyszałam, że Gordon żyje, że coś Jill ma namieszać, ale praktycznie nic więcej. Co Ty słyszałeś?
No z Gordonem i Jill też słyszałem. Podobno Amanda też przeżyła, kulka w szyje jak dostała w 3 części, nie zabiła jej. Tego forum to musiałbym poszukać nieźle, ale jak znajdę to się odezwę.
Ale i tak najlepiej rozbawiło mnie to że Jigsaw też ożyje. :P
Hehe wiem, wiem. :P Dlatego nie wierzę w żadne wytwory wyobraźni fanów tylko czekam na 6 i może kolejne... :)