PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66254
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

konczmy to bo

ocenił(a) film na 2

jest coraz gorzej !!! Przyznaje pierwsze 2 czesci byly zaskakujace ale potem bylo juz coraz gorzej ;/ Wiec po co to ciagnac.....

użytkownik usunięty
zychu93

ciągnąć to będą dopóki ludzie chodzić będą do kina.
a moim zdaniem naciągana była tylko czwórka. ale co kto lubi. chyba musisz się pogodzić z tym, że jest wielu ludzi, którym się piła podoba.

ocenił(a) film na 9

Dokładnie. Następne części będą produkowane jeśli będą z nich pieniądze. To się niedługo zrobi jak Moda na Sukces ale to szczegół. Co do czwartej części także się zgodzę. Na tle pozostałych wypada beznadziejnie.

n00n

Popieram... Zabijają piękno tego filmu ;];] no cóż na to się nic nie da poradzić.... właśnie ściągam piątkę zobaczymy co z tego będzie..Ale już czuję wielki smród ;];]

ocenił(a) film na 5
zychu93

Film jest nudny!!! Ale tak to jest jak komuś spodoba się pomysł i chce go pociągnąć jeszcze dalej. Mamy efekt z dobrej "jedynki" mamy kolejne mijając się z celem części.

użytkownik usunięty
bezcenna

Piąta część zaskoczyła mnie pozytywnie, chociaż łatwość z jaką agent Strahm zdemaskował Hoffmana jest niewiarygodnie śmieszna.
Ale jak mówię; kręcić będą Piłę dopóki ludzie będą chcieli na to chodzić do kina. Jak dla mnie niech zrobią do ósmej części, bo o tylu słyszałam.

ocenił(a) film na 9

A ja właśnie słyszałem że ma być tylko do 6 i nic więcej. Pierdoły podobno mają się takie dziać że głowa mała. Na jakimś forum czytałem że w ostatniej części wszystkie ofiary Jigsawa zmartwychwstaną i będzie jazda. :P Czego to ludzie nie wymyślą... ;D

użytkownik usunięty
n00n

Ha ha, jak sobie przypomnisz co to za forum, to podaj adres.
Też słyszałam o sześciu częściach, bo PODOBNO od samego początku twórcy filmu tyle tylko przewidywali. Ale ja mam nadzieję na osiem. :)
Apropos.. Jakie pierdoły? Ja słyszałam, że Gordon żyje, że coś Jill ma namieszać, ale praktycznie nic więcej. Co Ty słyszałeś?

ocenił(a) film na 9

No z Gordonem i Jill też słyszałem. Podobno Amanda też przeżyła, kulka w szyje jak dostała w 3 części, nie zabiła jej. Tego forum to musiałbym poszukać nieźle, ale jak znajdę to się odezwę.

Ale i tak najlepiej rozbawiło mnie to że Jigsaw też ożyje. :P

n00n

PODOBNO mam traktor w mieszkaniu....

ocenił(a) film na 9
uxi88

Hehe wiem, wiem. :P Dlatego nie wierzę w żadne wytwory wyobraźni fanów tylko czekam na 6 i może kolejne... :)

użytkownik usunięty
n00n

Dla mnie to po prostu głupie, że pojawiają się nawet takie pogłoski. Nie wiem, czy ludzie robią sobie żałosne żarty, czy po prostu chcą czymś zaszokować, ale to na prawdę idiotyczne.