w pierwszym sezonie piły :D haha no doskonale się uśmiałem, z tego trzeba zrobi dowcip.
Jak ktos chce to na torrenty.org jest 1 sezon - widzialem kilka odcinkow 2 ale bez napisow sa jeszcze, wiec trzeba czekac..
serial kreci sie dopóki ma odpowiedni poziom ogladalnosci, tak ze jak bedzie popyt to napewno bedzie wiecej niz 7 :)
no tak,ale wiesz spytales o 1 sezon:) wiec ja zakładam,ze 7 odcinków:D
dalej bedzie juz sezon 2:) w sezonie drugim...hmmmm:) nie wiem jeszcze co sie dzieje w Piła,odcinek 4...podobno jakas przeszlosc wychodzi na jaw, wiec w sezonie drugim pałeczke nad ludzkim życiem przejmie syn, i zaczynamy zabawe od nowa:D
a tak slyszalem cos o tym, podobno okaze sie, ze jigsaw wcale nie zginal tylko jego rownie zly brat blizniak, a prawdziwy jigsaw zmienil płec i ridge bedzie mial z nim nieslubne dziecko :S
eeee myślisz,ze tak pogmatwają?:D
a dziecko to który niby urodzi? mimo zmiany płci Jigsawa, stawiam na Ridga:D to mu doda super moce i wygra walke dobra ze złem :D
najgorsze jest to, ze wypuszczaja tylko 1 odcinek na rok, i zeby sie polapac w tych zawilosciach fabuly trzeba by co roku ogladac wszystkie odcinki,aby sobie przypomniec o czym jest ten serial, kto, co, z kim i komu
mam nadzieje ze w drugim sezonie bedzie juz nowa historia, bo jak nie to predziej sam sobie oczy wydlubie piłką do metalu niz go zaczne ogladac