PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66254
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

w pierwszym sezonie piły?

Prawdopodobnie 17 , ostatnio mówili w kinomaniaku

erixon

e tam ja slyszalem ze 22 :D a tak na serio to ma byc poki co 5 i 6 jeszcze

ocenił(a) film na 8

w pierwszym sezonie piły :D haha no doskonale się uśmiałem, z tego trzeba zrobi dowcip.

Podobno w tym roku tylko 9 bo jest strajk scenarzystów.

ocenił(a) film na 7

Jak ktos chce to na torrenty.org jest 1 sezon - widzialem kilka odcinkow 2 ale bez napisow sa jeszcze, wiec trzeba czekac..

ocenił(a) film na 1

ja słyszałam,ze planują nakręcić 7 części...
serio serio:)

użytkownik usunięty
brzydkie_k

serial kreci sie dopóki ma odpowiedni poziom ogladalnosci, tak ze jak bedzie popyt to napewno bedzie wiecej niz 7 :)

ocenił(a) film na 1

no tak,ale wiesz spytales o 1 sezon:) wiec ja zakładam,ze 7 odcinków:D
dalej bedzie juz sezon 2:) w sezonie drugim...hmmmm:) nie wiem jeszcze co sie dzieje w Piła,odcinek 4...podobno jakas przeszlosc wychodzi na jaw, wiec w sezonie drugim pałeczke nad ludzkim życiem przejmie syn, i zaczynamy zabawe od nowa:D

brzydkie_k

Ostatni odcinek Pily w serii trzeciej to Pila: Jigsaw vs. Ridge Forrester.

użytkownik usunięty
Aguirre

a tak slyszalem cos o tym, podobno okaze sie, ze jigsaw wcale nie zginal tylko jego rownie zly brat blizniak, a prawdziwy jigsaw zmienil płec i ridge bedzie mial z nim nieslubne dziecko :S

ocenił(a) film na 1

eeee myślisz,ze tak pogmatwają?:D
a dziecko to który niby urodzi? mimo zmiany płci Jigsawa, stawiam na Ridga:D to mu doda super moce i wygra walke dobra ze złem :D

użytkownik usunięty

najgorsze jest to, ze wypuszczaja tylko 1 odcinek na rok, i zeby sie polapac w tych zawilosciach fabuly trzeba by co roku ogladac wszystkie odcinki,aby sobie przypomniec o czym jest ten serial, kto, co, z kim i komu
mam nadzieje ze w drugim sezonie bedzie juz nowa historia, bo jak nie to predziej sam sobie oczy wydlubie piłką do metalu niz go zaczne ogladac