film dobry! warto obejrzec. jest brutalny ale o to chodzi w filmach tego typu. ci co nie luba takicyh filmów niech nie ogladaja i NIECH SIE NIEWYPOWIADAJą NA PRZYSZłOśC!
Witam !
Insynuujesz innym by nie wypowiadali się skoro film im się nie podobał, a skoro nie przepadają za filmami z tego gatunku żeby w ogóle ich nie oglądali.
Muszę Cię zmartwić, chyba źle trafiłeś, bo to jest forum gdzie wypowiadać się może każdy i na każdy temat, cóż poradzić ?!
Jeszcze wracając do tego co napisałem na początku... Gdyby kierować się twoją "zasadą" to po co oglądałeś filmy "Armia Ciemności", "Predator Island", "Critters 3" skoro nie lubisz takich filmów (o czym może świadczyć to co o nich piszesz), i wypowiadasz się o nich w sposób nieprzychylny ?
Poprostu lubię Cię kolego ! Dostarczyłeś mi w ten późny wieczór, względnie noc wiele śmiechu swoimi tekstami, pozwól, że zacytuję parę z nich:
"(...)beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!
totalna bzudra ten serial! kretynski i wogole nie smieszny!(...)" Graczykowie
"(,,,)nie znacie sie..!
ten film kiedys to było arydzieło i nadaltak jst. choc ma juz przezszło 13 lat. Spielberg ukazał w nim ze jest mistrzem w swym fachu! 8/10 na taka baardzo wysoką oene zasluguje! (...)" Park Jurajski
"(...)nie oceniajcie jak sie nienznacie!
czemu oceniacie filmy jak sie nieznacie. film bardzo dobry! ma swoj klimat a na dotaek jest oparty na realnych wydarzeniac!! (...)" Amityville
Jak tak sobie to wszystko czytam to taka dygresja mi przychodzi do głowy, że skoro wszystkim wytykasz, że się nie znają, tylko dlatego, że mają inne zdanie niż Ty, to może Ty się nie znasz, krytyku filmowy, huh ?