PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

wszyscy anty - fani pilo - kupy laczmy sie ..................

ocenił(a) film na 4
r_adek

zastanawiam sie czy rzeczywiscie masz o wiele mniej niz 13 lat... i czy aby napewno tyle ile ci daje to nie za dużo ;]

Makron

hihihihihihihihihihi hihihihihihihihihih

ocenił(a) film na 8
r_adek

Apage Satan frajerze film ci sie nie podoba to oglądaj Smerfy i odwal się od Piły

dawidjus8

nie uzywaj wyrazow ktorych nie rozumiesz .....a od pily nie mam co sie odwalac ja tylko wyrazam swoja opinie ....tylko takim (inteligentom)nie pasuje cos.............. czemu ? jakis problem emocjonalny czy co ?...pewnie masz 5 ilmow na krzyz i myslisz jaki to jestes zaj...sty..piszesz o czyms o czy nie masz pojecia ... czy ja kogos krytykuje czy mu ublizam NIE tylko malo rozgardnieci fani pily maja cos ,jakis problem do mnie ...pozatym to jest forum poto zeby luze pisali co mysla kretynie ...mi sie fim nie podoba i uzylem METAFORY oceniajac go wiec spadaj glabie sac palca pod stolem ....jeszcze jakis problem ?masz ?

r_adek

Zalozyciel tematu prawdopodobnie ma jakies problemy, byc moze z glowa lub prostata

ocenił(a) film na 10
kaha20

Ma problemy z matką. ej, ja wyrażam tylko swoją opinię o Tobie!

A tak poza tym jeśli Ci się Piła nie podoba to to napisz i napisz dlaczego.

ocenił(a) film na 10
tom320000

wszyscy anty fani zjebów zakładających takie tematy łączmy się :)

tom320000

jak morzesz wyrazac opinie o mnie jak mnie nie znasz ....

kaha20

a ty kotku fiksujesz bo chlopa chyba niemialas dawno ...i to nie ja zaczelem wyzywac ludzi ... zastanow sie co piszesz ...

ocenił(a) film na 10
r_adek

jestem facetem krecie... człowieka mozna poznać po tematach jakie zakłada na forum... wiec jak dla mnie jesteś kretem i tyle

uxi88

a co ktosty ? jakis nowy ? i oco tobie chodz ? krecie ? jestes facetem ??

ocenił(a) film na 10
r_adek

chyba Ty jestes nowy.....

uxi88

a i o ktory kometaz chodz ......................................

ocenił(a) film na 10
r_adek

"a ty kotku fiksujesz bo chlopa chyba niemialas dawno ...i to nie ja zaczelem wyzywac ludzi ... zastanow sie co piszesz ..." <-- napisałes ten komentarz pode mną, wiec wydawalo ie , że jest kierowany do mnie

uxi88

a moze tobie baby brakuje krecie!!!!!!!!!! Jestes jakis niewyżyty

kaha20

kurcze ile ty masz lat aby twierdzic ze nie dorośliśmy do filmow???

ocenił(a) film na 10
kaha20

SAM JESTES TA KUPĄ NIENORMALNY MALOLACIE

darek_mirek

ladnie jestes pierdo....ty ,chlopie czy ja jakas osobe wyzwalem ?
"malolacie " -(hahahhaha)
juz tlumaczylem czemu filmy seri Piła okreslilem mianem "kupy" wiec spadaj prymitywie (chyba wiekszosc fanow pily to same debile bo wyzywaja inne osoby ktore maja inny punkt widzenia )......

ocenił(a) film na 8
r_adek

No mówić glupiemu a nie zrozumie. Jeśli nie chcialeś ujrzeć kilku niemiłych słów dotyczacych swojej osoby to poco się wkrecałes w grono ludzi którzy takich dzieciaków jak ty tępia nienawiścią.Teraz nie narzekaj że się do ciebie doczepiliśmy.

ocenił(a) film na 8
dawidjus8

I jeszcze jedno, nie obrażaj ludzi którym ten film się podoba

dawidjus8

13 latek z problemami okresu dojrzewania xD
nic dodać nic ująć xD

dawidjus8

co za (....... )I jeszcze jedno, nie obrażaj ludzi którym ten film się NIE podoba ..................
ja sie nigdze nie wkrecalem wyrazilem swoja opinie to wszystko a ze fani pily (w wiekszosci )sa przeciętni inaczej i niepotrafia nic inego tylko krytykowac innych....trudno ......
ja nie nazekam tylko skoro macie sie za " innteligentnych " to czemu odp.na tak glupi temat ??? teraz widac jacy ludze ogladaja takie filmy jak pila ....

r_adek

Kocham takie idiotyczne tematy. Domyślam się że nie jesteś fanem gatunku, więc po cholerę wchodzisz na forum o danym filmie i zakładasz temat o niczym? Osobiście ja nie mam potrzeby włażenia na fora o filmach których nie lubię i zakładania takich kretyńskich tematów. Nie podobał Ci się film? Ok, napisz dlaczego Ci się nie podobał popierając wypowiedź argumentami. A Może po prostu nie jesteś fanem tego typu filmów? To po prostu najlepiej omijaj je z daleka! Prosta i skuteczna zasada, a by w przyszłości ponownie nie wyjść na ignoranta. Aha i jeszcze jedno, filmy z serii Piła dozwolone są od 18 lat, sądząc po Twoich wypowiedział, nie masz tyle, więc następnym razem sięgając po film zastanów się dobrze czy dana pozycja filmowa jest odpowiednia dla Ciebie.

paradox_2

jestem fanem gatunku ale Piła jest.........do .... nie ma w tym filmie nic a kazda kolejna jast jeszcze gorsza ...jedynie co sie zmienia z filmu na film to przemoc .... ato za malo zdecydowanie - horror ma za zadanie przestraszyc a nie obrzydzic lub rozbawic ...wiem czym jest gatunek "horror" i wiem jakimi prawami sie zadzi ...w pile mieli dobry scenariusz ale skopali go....( niektorych filmow nie powinno sie dokrecac kolejnych części ) jesli chodzi o temat :] to juz inna historia (chcialem sprawdzic jakie jest IQ ogladajacych .... i nie jest zbyt wysokie ) jestes jedyna osoba ktora odp w normalny sposob...... brawo dla ciebie :]

dobra do nastepnego glupiego tematu ........

ocenił(a) film na 10
r_adek

To po ch** to ogladales, mogles wylaczyc po pierwszych 23 minutach, skoro twoja niedorobiona psycha tego nie wytrzymala, a gacie stawaly sie coraz mokrzejsze... Rozwijasz sie, polecam inne filmy na takie problemy

darek_mirek

bo pracuje w kinie dlatego ogladalem wszystkie ......

ocenił(a) film na 6
r_adek

darek-mirek i inni po co od razu wyzywać.Każdy ma swoje zdanie co do filmu i każdy ma swoją racje oraz może wyrazić swoją opinie chociaż nazwa tematu powinna być mniej hmmm obrazliwa?:)
PS:Czy gdyby w każdym forum o danym filmie były tylko pozytywne komentarze to czy nie zrobiłoby się nudno?:).Każdy ma inny gust.

ocenił(a) film na 10
chudy_12

tylko dlaczego każdy anty-fan mówi, że Piła to horror O.o... może dlatego im sie nie podoba... myslą, że to horror oglądając Thriller i myślą sobie " to ma być horror ?!?!!?"...

uxi88

Jest to horror bo leje sie krew!!! Ale ty jestes***

ocenił(a) film na 10
kaha20

co za lol... a w thrillerze nie leje sie krew ? -_-'

ocenił(a) film na 6
uxi88

Piła to krwawy thriller

ocenił(a) film na 10
chudy_12

brawo brawo... w końcu ktoś zczaił... ale co z tego skoro każdy kto mysli, że pila to horror będzi pisal, że " co pieprzysz ?!?!? przeciez to horror !!!!!! dzieciaku neo" heh

ocenił(a) film na 10
uxi88

Dobra, umówmy się jak się znajdzie taki...hmmm.... debil, to po prostu go olejmy i nic nie odpisujmy. Oni chcą zwrócić na siebie uwagę.

ocenił(a) film na 6
tom320000

Dobrze powiedziane tylko kogoś będzie dalej korcić żeby takiego zjechać.

chudy_12

a kto powiedzal ze Pila to horror ?.........................

ocenił(a) film na 10
r_adek

wszyscy wielcy znawcy, którzy krytykuą piłe twierdzą, że to horror :P

uxi88

Wszyscy, ktorzy czytaja twoje wypowiedzi mysla ze jestes normalny:) Pila to horror

kaha20

Jak sie Hitmanowi daje 10 to wybacz ale na filmach to Ty sie nie znasz

kaha20

Pila nie jest HORROREM .... chcesz horror ? polecam "REC" albo "lustra" to sa horrory paczuszku ! .........

r_adek

ps. Hitman jest innym gatunkiem ... i jak na adaptacje gry zaslguje na 9 lub 10

ocenił(a) film na 10
r_adek

brawo r.adek :) coraz bardziej sie zgadzamy hehe... niech kaha żyje w swoim wyimaginowanym świecie... pewnie w dzieciństwie miala zabawki przykręcone do sufitu...

ocenił(a) film na 10
uxi88

kaha, a jak już oceniasz ludzi po avatarze, to z Twojego wychodzi, że jesteś jakąś lodziarą, która sprzedaje swoje cialo hehe

ocenił(a) film na 10
uxi88

REC???? A CO W REC JEST STRASZNEGO?? STARA STARUSZKA KTORA BIEGA JAKBY MIALA SRACZKE? FAJNIE JEST WAM ZE SOBA PEDALKI?? ZYCZE SFINALIZOWANIA ZWIAZKU. 10/10 PILA SUPER HORROR

ocenił(a) film na 10
darek_mirek

A TY UXI MIALES ZABAWKI PRZYKRECONE DO MUSZLI KLOZETOWEJ LUB ROZPORKA KOLEGI. NARA KLOZECIARZU

darek_mirek

"rec" ma cos czego pila nigdy miec nie bedze .......i to nie podlega dyskusji
ps . pila to komercyjne badzewie a rec nie .....

ocenił(a) film na 10
r_adek

"ps . pila to komercyjne badzewie a rec nie ..... "

zgadzam się, ale oprócz Saw I

ocenił(a) film na 10
uxi88

I oprocz saw 2, w dwojce jest pare ciekawych scen

darek_mirek

w "pile" - mieli dobry scenariusz ale skopali go nawet aktorzy grajac nie spocili sie zbytnio ( niechce mi sie posac) przeslanie filmu - postawic kogokolwie w sytuacji .. co byś zrobił mając do wyboru przeżycie, albo okaleczenie się, przeżycie, pozwolenie(lub nie) drugiej osobie żyć....
ocena slabe 2/10
w" pile 2" - elamet zaskoczenia (jezeli byly jakiekolwiek w czesc 1 znikaja )gra aktorska na poziomie serialu Power Rengers, odrazu widac pomysly zaczerpniete z "cube" .....
ocena slabe 1/10
"pila 3" - szkoda czasu
ocena slabe 0/10
"pila 4" komercyjny niewypal aczkolwiek faną (przecietnym inaczej np darek - mietek)film sie bardzo podoba ....ale tak jak wyzej szkoda mojego czasu ....
ocena bardzo naciagane -1/10
wiec jeszcze raz filmy z seri "pila " sa jedna wielka ( UWAGA UZYWAM METAFORY) Kupa i szkoda na nie czasu jedynke jeszcze morzna obejzec ale pozostale na wlasna odpowiedzalnosc .... a jak obejzycie to broń Boze nie piszcie na forum ze to gniot bo przyglupiaste gowniarze typu "darek- mietek" sie do was przyczepia .....

r_adek

"ps . pila to komercyjne badziewie a rec nie ....."

jeżeli mnie słuch nie myli to kręcą |REC2|, czyli czyżby robiła sie kolejna komercyjna "KUPA" ; > ? poza tym REC nie był jakiś wysokich lotów, ale też nie był badziewiem, max 4-5/10.

ocenił(a) film na 10
ArteXus

no wlasnie radziu smrodziu czyzbys sie nie znal...