zastanawiam sie czy rzeczywiscie masz o wiele mniej niz 13 lat... i czy aby napewno tyle ile ci daje to nie za dużo ;]
Apage Satan frajerze film ci sie nie podoba to oglądaj Smerfy i odwal się od Piły
nie uzywaj wyrazow ktorych nie rozumiesz .....a od pily nie mam co sie odwalac ja tylko wyrazam swoja opinie ....tylko takim (inteligentom)nie pasuje cos.............. czemu ? jakis problem emocjonalny czy co ?...pewnie masz 5 ilmow na krzyz i myslisz jaki to jestes zaj...sty..piszesz o czyms o czy nie masz pojecia ... czy ja kogos krytykuje czy mu ublizam NIE tylko malo rozgardnieci fani pily maja cos ,jakis problem do mnie ...pozatym to jest forum poto zeby luze pisali co mysla kretynie ...mi sie fim nie podoba i uzylem METAFORY oceniajac go wiec spadaj glabie sac palca pod stolem ....jeszcze jakis problem ?masz ?
Ma problemy z matką. ej, ja wyrażam tylko swoją opinię o Tobie!
A tak poza tym jeśli Ci się Piła nie podoba to to napisz i napisz dlaczego.
a ty kotku fiksujesz bo chlopa chyba niemialas dawno ...i to nie ja zaczelem wyzywac ludzi ... zastanow sie co piszesz ...
jestem facetem krecie... człowieka mozna poznać po tematach jakie zakłada na forum... wiec jak dla mnie jesteś kretem i tyle
"a ty kotku fiksujesz bo chlopa chyba niemialas dawno ...i to nie ja zaczelem wyzywac ludzi ... zastanow sie co piszesz ..." <-- napisałes ten komentarz pode mną, wiec wydawalo ie , że jest kierowany do mnie
ladnie jestes pierdo....ty ,chlopie czy ja jakas osobe wyzwalem ?
"malolacie " -(hahahhaha)
juz tlumaczylem czemu filmy seri Piła okreslilem mianem "kupy" wiec spadaj prymitywie (chyba wiekszosc fanow pily to same debile bo wyzywaja inne osoby ktore maja inny punkt widzenia )......
No mówić glupiemu a nie zrozumie. Jeśli nie chcialeś ujrzeć kilku niemiłych słów dotyczacych swojej osoby to poco się wkrecałes w grono ludzi którzy takich dzieciaków jak ty tępia nienawiścią.Teraz nie narzekaj że się do ciebie doczepiliśmy.
co za (....... )I jeszcze jedno, nie obrażaj ludzi którym ten film się NIE podoba ..................
ja sie nigdze nie wkrecalem wyrazilem swoja opinie to wszystko a ze fani pily (w wiekszosci )sa przeciętni inaczej i niepotrafia nic inego tylko krytykowac innych....trudno ......
ja nie nazekam tylko skoro macie sie za " innteligentnych " to czemu odp.na tak glupi temat ??? teraz widac jacy ludze ogladaja takie filmy jak pila ....
Kocham takie idiotyczne tematy. Domyślam się że nie jesteś fanem gatunku, więc po cholerę wchodzisz na forum o danym filmie i zakładasz temat o niczym? Osobiście ja nie mam potrzeby włażenia na fora o filmach których nie lubię i zakładania takich kretyńskich tematów. Nie podobał Ci się film? Ok, napisz dlaczego Ci się nie podobał popierając wypowiedź argumentami. A Może po prostu nie jesteś fanem tego typu filmów? To po prostu najlepiej omijaj je z daleka! Prosta i skuteczna zasada, a by w przyszłości ponownie nie wyjść na ignoranta. Aha i jeszcze jedno, filmy z serii Piła dozwolone są od 18 lat, sądząc po Twoich wypowiedział, nie masz tyle, więc następnym razem sięgając po film zastanów się dobrze czy dana pozycja filmowa jest odpowiednia dla Ciebie.
jestem fanem gatunku ale Piła jest.........do .... nie ma w tym filmie nic a kazda kolejna jast jeszcze gorsza ...jedynie co sie zmienia z filmu na film to przemoc .... ato za malo zdecydowanie - horror ma za zadanie przestraszyc a nie obrzydzic lub rozbawic ...wiem czym jest gatunek "horror" i wiem jakimi prawami sie zadzi ...w pile mieli dobry scenariusz ale skopali go....( niektorych filmow nie powinno sie dokrecac kolejnych części ) jesli chodzi o temat :] to juz inna historia (chcialem sprawdzic jakie jest IQ ogladajacych .... i nie jest zbyt wysokie ) jestes jedyna osoba ktora odp w normalny sposob...... brawo dla ciebie :]
dobra do nastepnego glupiego tematu ........
To po ch** to ogladales, mogles wylaczyc po pierwszych 23 minutach, skoro twoja niedorobiona psycha tego nie wytrzymala, a gacie stawaly sie coraz mokrzejsze... Rozwijasz sie, polecam inne filmy na takie problemy
darek-mirek i inni po co od razu wyzywać.Każdy ma swoje zdanie co do filmu i każdy ma swoją racje oraz może wyrazić swoją opinie chociaż nazwa tematu powinna być mniej hmmm obrazliwa?:)
PS:Czy gdyby w każdym forum o danym filmie były tylko pozytywne komentarze to czy nie zrobiłoby się nudno?:).Każdy ma inny gust.
tylko dlaczego każdy anty-fan mówi, że Piła to horror O.o... może dlatego im sie nie podoba... myslą, że to horror oglądając Thriller i myślą sobie " to ma być horror ?!?!!?"...
brawo brawo... w końcu ktoś zczaił... ale co z tego skoro każdy kto mysli, że pila to horror będzi pisal, że " co pieprzysz ?!?!? przeciez to horror !!!!!! dzieciaku neo" heh
Dobra, umówmy się jak się znajdzie taki...hmmm.... debil, to po prostu go olejmy i nic nie odpisujmy. Oni chcą zwrócić na siebie uwagę.
Pila nie jest HORROREM .... chcesz horror ? polecam "REC" albo "lustra" to sa horrory paczuszku ! .........
brawo r.adek :) coraz bardziej sie zgadzamy hehe... niech kaha żyje w swoim wyimaginowanym świecie... pewnie w dzieciństwie miala zabawki przykręcone do sufitu...
kaha, a jak już oceniasz ludzi po avatarze, to z Twojego wychodzi, że jesteś jakąś lodziarą, która sprzedaje swoje cialo hehe
REC???? A CO W REC JEST STRASZNEGO?? STARA STARUSZKA KTORA BIEGA JAKBY MIALA SRACZKE? FAJNIE JEST WAM ZE SOBA PEDALKI?? ZYCZE SFINALIZOWANIA ZWIAZKU. 10/10 PILA SUPER HORROR
A TY UXI MIALES ZABAWKI PRZYKRECONE DO MUSZLI KLOZETOWEJ LUB ROZPORKA KOLEGI. NARA KLOZECIARZU
"rec" ma cos czego pila nigdy miec nie bedze .......i to nie podlega dyskusji
ps . pila to komercyjne badzewie a rec nie .....
"ps . pila to komercyjne badzewie a rec nie ..... "
zgadzam się, ale oprócz Saw I
w "pile" - mieli dobry scenariusz ale skopali go nawet aktorzy grajac nie spocili sie zbytnio ( niechce mi sie posac) przeslanie filmu - postawic kogokolwie w sytuacji .. co byś zrobił mając do wyboru przeżycie, albo okaleczenie się, przeżycie, pozwolenie(lub nie) drugiej osobie żyć....
ocena slabe 2/10
w" pile 2" - elamet zaskoczenia (jezeli byly jakiekolwiek w czesc 1 znikaja )gra aktorska na poziomie serialu Power Rengers, odrazu widac pomysly zaczerpniete z "cube" .....
ocena slabe 1/10
"pila 3" - szkoda czasu
ocena slabe 0/10
"pila 4" komercyjny niewypal aczkolwiek faną (przecietnym inaczej np darek - mietek)film sie bardzo podoba ....ale tak jak wyzej szkoda mojego czasu ....
ocena bardzo naciagane -1/10
wiec jeszcze raz filmy z seri "pila " sa jedna wielka ( UWAGA UZYWAM METAFORY) Kupa i szkoda na nie czasu jedynke jeszcze morzna obejzec ale pozostale na wlasna odpowiedzalnosc .... a jak obejzycie to broń Boze nie piszcie na forum ze to gniot bo przyglupiaste gowniarze typu "darek- mietek" sie do was przyczepia .....
"ps . pila to komercyjne badziewie a rec nie ....."
jeżeli mnie słuch nie myli to kręcą |REC2|, czyli czyżby robiła sie kolejna komercyjna "KUPA" ; > ? poza tym REC nie był jakiś wysokich lotów, ale też nie był badziewiem, max 4-5/10.