PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

1/10

ocenił(a) film na 3

Po raz kolejny odgrzewany kotlet, nie rozumiem po co podciąga się to pod horror tam nie było absolutnie nic strasznego. Nudny przewidywalny, pod względem filmowym nic ciekawego. Wygląda to na kolejny odcinek serialu, zrobiony na szybkiego.

forzaroma

Tu trzeba pomyśleć.
Skupić

forzaroma

Odgrzewany kotlet, to wtórna ekranizacja czegoś, co już było. Tylko tyle powiem..

ocenił(a) film na 3
urinmyveins

No nie wiem dla mnie wykorzystanie po raz enty tego samego schematu jest odgrzewanym kotletem, ale chyba nie o kotlety tu chodzi;)może przesadziłem trochę z oceną ale skusiła mnie skala na filmwebie 1-nieporozumienie to oddawało moje odczucia świeżo po obejrzeniu

ocenił(a) film na 8
forzaroma

Ręce mi opadają jak czytam ten bełkot, po do do h... oglądasz filmy których nie lubisz ?? Masochizm ? Nie ? Pewnie liczyłeś tym razem na dzieło sztuki... hmmm. Jak można tak bezmyślnie rzucać kalumnie.
Jeżeli ktoś ogląda Piłę z numerem pięć to chyba wie czego może oczekiwać ? Choć czytając to co wypisujesz wydaje mi się że nie.
Tak właśnie tworzy się ocenę filmu, żenada :(

ocenił(a) film na 5
italodrone

Podzielam.

ocenił(a) film na 4
Pieter1993

cos wam wytlumacze, zeby cos krytykowac trzeba to poznac, wiec obejrzec
teksty "to po co ogladasz" sa nie na miejscu
w forum chyba chodzi o jakas dyskusje wiec jaki mialoby to sens gdyby wypowiadali sie tylko fani np takiej pily?
kazdy by pisal "super, 10/10!" i pod spodem 20osob :"racja, tak tak"
a ja ogladalem bo ogladam prawie wszystko co mi wpadnie w lapy i ogolnie to duzo moich znajomych to lubi wiec samo sie znalazlo
no i spodziewalem sie kolejny raz latajacego miesa i fabula coraz bardziej idiotyczna, jest coraz bardziej krwawo ale coraz bardziej to robi sie nudne, fabula jest coraz bardziej zagmatwana bo trzeba cos wymyslic zeby ciagnac ta serie w nieskonczonosc, w pile 12 bedzie zabijal kon tego typa co sobie odcial noge w 1czesci a pomagac mu bedzie zona kuzyna tego typa ktoremu morderca z 1czesci sprzedal traktor....
1/10 to moze nie ale na wiecej niz 4 nie zasluguje
a 1czesci byla znakomita, orginalna i ciekawa, a reszta serii to juz latajace mieso
odgrzewany kotlet pasuje ale moga byc tez popluczyny po pila 1,2,3,4
kotlet mozna odgrzac raz i ciagle moze byc smaczny ale jesli go odgrzac 5x to bedzie paskudny a po 10odgrzaniach to pewnie nawet pies takiego nie zje
podobnie jest z tym filmem