Twórcy 5 części "Piły" zapowiadają prostszą akcję i nastrój bliższy oryginałowi.
Dodali również, iż nakręcone zostały 3 różne zakończenia, z których jedno trafi do kin, a wszystkie będzie można zobaczyć na DVD.
Piątą część reżyseruje David Hackl, który już oficjalnie potwierdził, iż będzie to jego jedyny film w serii. Część szóstą zrealizuje montażysta całej serii Kevin Greutert. Za scenariusz odpowiedzą Marcus Dunstan i Patrick Melton
Opis - Bohaterem "Piły 5" jest Hoffman (Costas Mandylor), który kontynuuje dzieło Pana Zagadki (Tobin Bell).Jednak ktoś jest bliski odkrycia jego tajemnicy. Hoffman musi szybko działać.
Powiem bo w sumie przepisałeś ten news:
http://www.filmweb.pl/Trzy+zako%C5%84czenia+%27Pi%C5%82y+V%27%2C+nowy+re%C5%BCys er+sz%C3%B3stki,News,id=43171
Oprócz tego te informacje są też na imdb.
A to z tond , a faktycznie było to ale zapomniałem tego i po za tym ja to przepisałem nie z Film Webu tylko zupełnie innej strony.
Pozdro.
Spoko. Skoro już jest temat o ciekawostkach to i ja przytoczę jedną.
SPOILER
Ofiary poddane testom przeżyją wykonywane zadania w swoich pułapkach.
to bedzie celowy zabieg... pomijamy Jeffa (ten od pulapki z wiertlami), Gordona i pania z czworki przykutej do meza... podejrzewam ze chodzi o to ze rzeczywiscie Hoffman to zwykly pionek... a masa tych co przetrwaja to beda potencjalni kandydaci dla widzow na nastepce Jigsawa... ale mimo wszystko jesli okaze sie to ktos inny niz ci co przetrwali lub mogli przetrwac jedynke i dwojke, oraz jesli nie wyjasnia smierci Gordona (w przypadku gdyby to nie był on) to spieprza serie
Uważam, iż ten fakt sugeruje zmierzanie do końca serii. Hoffman będzie następcą Jigsawa, jednak jego ofiary przetrwają grę i tym samym jego tożsamość zostanie ujawniona pod koniec V. W VI doprowadzi to do jego pojmania i seria się zakończy.
No też tak sądzę że taka fabuła będzie ale
wiem jedno że na 100% część SAW będzie 6.
joker nie wiem skad wiesz o tych spoilerach bezsensu troche powinienes zalozyc temat SPOILER i uzytkownicy jak by chcieli to by przeczytali. Wszyscy przezyja ? Ja uwazam ze napewno jakies ofiary beda. Juz wszystko wiesz na temat 6. W ogole zaczeli ja robic ? Nie wiem skad masz te informacje moze jakis superman przyleci i obroni ich.