PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Jestem fanem pierwszych 3 serii, lecz 4 była słabsza bo bardziej przewidywalna czego nie mozna bylo powiedziec o poprzednich czesciach hmmm 5 natomiast znow przypadła mi do gustu i oceniam ją pozytywnie, lecz tak sobie myśle kiedy to sie skończy? Producenci chyba popadli w rutyne i scenariusz jest tak konstruowany, że kontynuacje sa tego następstwem. Każda saga sie kiedys konczy, lecz nie wiem czy zrezygnują z piły ale dla mnie juz czas najwyższy. DOŚĆ

bannQ

serii? chyba mnie coś ominęło... :| ech... :)

ocenił(a) film na 6
Kismeth

sorry ale chodziło mi o pierwsze 3 części :)

ocenił(a) film na 9
bannQ

Pewnie skończy się jak seria Koszmaru albo Piątków 13. Hehe będzie z 10 części. :)

bannQ

Dla mnie 4 była zdecydowanie lepsza od wszystkich pozostałych, 5 zaś jak na razie uważam za najgorszą. Chociaż chcę któregoś dnia odświeżyć sobie wszystkie części po kolei, bo gubię się już lekko, kto jest właściwie kim.

A kolejne części chętnie obejrzę choćby dla tych fruwających wnętrzności i hektolitrów krwi, i dla tych fascynujących narzędzi tortur. ]:>

ocenił(a) film na 9
Isz_

No co do narzędzi tortur, to są one naprawdę ciekawie zrobione. :) Chętnie podałbym je Pogromcom Mitów żeby je testowali, czy naprawdę działają tak jak w częściach Piły. ;P