PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Czytałem na IMDb niusa na ten temat ;] Ktoś orientuje sie bardziej w temacie?

ocenił(a) film na 10
dux10

na 80% Gordon niee wróci. Czemu? Cary Elwes (aktos grający Gordona) nie chce gra w żadnej innej części. Czemu? Tego nie wiem, ale chyba chodzi o pieniądze. Darren Lynn Bousman (kto to jest chyba każdy wie ;) powiedizał że Gorson do końca będzie największą zagadką serii. Najprawdopodobniej leży gdzież w korytarzu wykrwawony.

No

Tyle wiem ja :P

ocenił(a) film na 6
tom320000

Za pierwszą część miał dostać jakiś tam % dochodu z filmu, dali mu za mało, a może zdziwił się sukcesem filmu i było mu smutno, że podpisał umowę na tak mało %...

Tak czy siak, raczej nie wróci. Wszyscy liczyli, że to on jest kulawym gościem, który pojawia się w prologu Saw II, ale w IV okazało się, że to Art (Justin Louis)... a przynajmniej mnie się tak wydaje...

_Nameless_

Cary Elwes (aktos grający Gordona)nie tylko nie przystał na tak "małą" kasę
za udział w następnych częściach, ale podobno również ostro pokłócił się z reżyserem SAW, stąd jego brak w kolejnych częściach, ale.....po pierwsze, ludzie przecież się godzą, po drugie reżyserem SAW V nie jest ani James Wan ani Darren Lynn Bousman, czyli ludzie z którymi ponoć się pokłócił a David Hackl, a po trzecie...postać dr Gordona przecież może zagrać inny aktor ( choć za tym nie jestem, ale w ostateczności...)

ocenił(a) film na 4
fred1982_2

Art napewno nie był w dwojce... wydarzenia z dwojki rozgrywaja sie kilka miesiecy po dwojce a art zostal poddany testowi dopiero w czworce...

wydaje mi sie ze Gordon powroci albo ostatecznie bedzie jego smierc pokazana

ocenił(a) film na 10
Makron

jesli w VI czesci pokaza tylko kilkusekundowy material przedstawiajacy Gordona martwego lezacego gdzies w jakims ciemnym korytarzu chyba mnie szlag jasny trafi czekam na jego powrot ,oczekuje ze go jeszcze zobacze no!~!!!:)