Czytałem na IMDb niusa na ten temat ;] Ktoś orientuje sie bardziej w temacie?
na 80% Gordon niee wróci. Czemu? Cary Elwes (aktos grający Gordona) nie chce gra w żadnej innej części. Czemu? Tego nie wiem, ale chyba chodzi o pieniądze. Darren Lynn Bousman (kto to jest chyba każdy wie ;) powiedizał że Gorson do końca będzie największą zagadką serii. Najprawdopodobniej leży gdzież w korytarzu wykrwawony.
No
Tyle wiem ja :P
Za pierwszą część miał dostać jakiś tam % dochodu z filmu, dali mu za mało, a może zdziwił się sukcesem filmu i było mu smutno, że podpisał umowę na tak mało %...
Tak czy siak, raczej nie wróci. Wszyscy liczyli, że to on jest kulawym gościem, który pojawia się w prologu Saw II, ale w IV okazało się, że to Art (Justin Louis)... a przynajmniej mnie się tak wydaje...
Cary Elwes (aktos grający Gordona)nie tylko nie przystał na tak "małą" kasę
za udział w następnych częściach, ale podobno również ostro pokłócił się z reżyserem SAW, stąd jego brak w kolejnych częściach, ale.....po pierwsze, ludzie przecież się godzą, po drugie reżyserem SAW V nie jest ani James Wan ani Darren Lynn Bousman, czyli ludzie z którymi ponoć się pokłócił a David Hackl, a po trzecie...postać dr Gordona przecież może zagrać inny aktor ( choć za tym nie jestem, ale w ostateczności...)
Art napewno nie był w dwojce... wydarzenia z dwojki rozgrywaja sie kilka miesiecy po dwojce a art zostal poddany testowi dopiero w czworce...
wydaje mi sie ze Gordon powroci albo ostatecznie bedzie jego smierc pokazana