Czy ktoś wie jaka będzie fabuła tej części i jak będzie przebiegać akcja. Bo ja narazie wiem tyle,że aktorzy którzy grają w piątej części będą też grali w szóstej i ta część będzie już ostatnia. Ciekaw jestem czy nowy reżyser czymś nas zaskoczy i czy będzie najlepszym twórcą piły? Piszcie jeżeli coś wiecie na temat fabuły filmu.
Myślę że na to jeszcze troszkę za wcześnie;) Ale ciągle się mówi, że wszystko ma się kręcic wokól Hoffmana ma byc glownym bohaterem filmu (zapewne zobaczymy dlaczego on postanowił się w to bawic itp.) na jakims nowym zdjęciu widzimy Jigsawa stojącego nad czymiś grobem.. Chyba nic więcej nie wiadomo;)
To zdjęcie to z pewnością fake, nigdzie się o tym nie mówi na poważnie. Ale podsunąłeś mi pewien pomysł z cmentarzem :) Co jeśli ktoś postanowił urządzić pogrzeb dla Jigsawa? Byłoby śmiesznie :P
Ostatnio też pojawia się dużo plotek o tym, ze w piątce ma pojawic się stary znajomy z jedynki Detektyw Tapp;) Ale przecież on zginął czyżby retrospekcje? Może miał coś wspólnego z Hoffmanem, kiedys była równiez lista aktorów ale to na pewno był fake, wyglądała tak:
Costas Mandylor as Hoffman/The New Jigsaw.
Tobin Bell as John Kramer(flashbacks)
Kiefer Sutherland as Detective. Ben Harrison.
Scott Patterson as Peter Strahm.
Betsy Russell as Jill Tuck.
Monica Potter (!!) as Alison Gordon (The Main Test Subject)
Nelly (?!) as Martin (Rigg's Brother and The Other Main Test Subject)
Cary Elwes as Larewnce Gordon.
Danny Glover as David Tapp. (flashbacks)
Lyriq Bent as Rigg.
To by było ciekawe hehe