PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58999
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Mam pytanko apropos Jill, żony Jigsawa. Jej rola w tej części filmu była niewielka i zarazem najbardziej tajemnicza. Mam dwa pytanka aporpos jej. Po pierwsze: co było w skrzyni którą dostała od swojego męża?? A po drugie dlaczego skłamał, że śledzi ją cały czas agent Strahm chociaż była to nieprawda?? (przynajmniej tak mi się zdaje). Jak myślicie?? pzdr

ocenił(a) film na 9
maciexfd

Pewnie wysłał Ją kolega Hoffman żeby uwiarygodniła że to Straham jest wspólnikiem Jigsawa.:) Ale bardziej mnie zastanawia jak Hoffman sfabrykował nagranie dla Setha. Oraz kto wynajął Mallicka do podpalenia budynku bo mówi że koleś zniknął. A co było w pudełku tego dowiemy się pewnie w ostatniej 6 części.

ocenił(a) film na 6
Robert831231

ja myślę tak:

http://www.filmweb.pl/topic/1022504/pi%C5%82a+V+i+VI+-+przemy%C5%9Blenia+przypus zczenia.html

ocenił(a) film na 8
joemaster

w pudełku było to co najlepsze i dlatego Jill po zapoznaniu sie z nim wskazała na Strahma jednocześnie wiedząc o mrocznym Hofmanie ...Strahm(wsumie szkoda chłopa)uprzykrzał sie i Jill i Hofmanowi..niestety skończył jak Rigg..no a wracająC do sedna to Jill dopiero zagra pierwsze skrzypce no ale nato jeszcze poczekamy..pozdro