Mam pytanko apropos Jill, żony Jigsawa. Jej rola w tej części filmu była niewielka i zarazem najbardziej tajemnicza. Mam dwa pytanka aporpos jej. Po pierwsze: co było w skrzyni którą dostała od swojego męża?? A po drugie dlaczego skłamał, że śledzi ją cały czas agent Strahm chociaż była to nieprawda?? (przynajmniej tak mi się zdaje). Jak myślicie?? pzdr
Pewnie wysłał Ją kolega Hoffman żeby uwiarygodniła że to Straham jest wspólnikiem Jigsawa.:) Ale bardziej mnie zastanawia jak Hoffman sfabrykował nagranie dla Setha. Oraz kto wynajął Mallicka do podpalenia budynku bo mówi że koleś zniknął. A co było w pudełku tego dowiemy się pewnie w ostatniej 6 części.
ja myślę tak:
http://www.filmweb.pl/topic/1022504/pi%C5%82a+V+i+VI+-+przemy%C5%9Blenia+przypus zczenia.html
w pudełku było to co najlepsze i dlatego Jill po zapoznaniu sie z nim wskazała na Strahma jednocześnie wiedząc o mrocznym Hofmanie ...Strahm(wsumie szkoda chłopa)uprzykrzał sie i Jill i Hofmanowi..niestety skończył jak Rigg..no a wracająC do sedna to Jill dopiero zagra pierwsze skrzypce no ale nato jeszcze poczekamy..pozdro