PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Która scena Waszym zdaniem z filmu była najobrzydliwsza?
"Piła V" to chyba po "Pile" najmniej krwawa część więc pytam ;)
Pozdrawiam fanów i antyfanów ;)

ocenił(a) film na 8
marko_SlawxP

Jak napisałeś pułapki ogólnie zbyt krwawe nie były. Ale skoro mam wybrać, to niech będzie otwierająca film gra Setha.

marko_SlawxP

""Piła V" to chyba po "Pile" najmniej krwawa część więc pytam ;) " nie powiedziałbym, że jest najmniej krwawa, zaważyszy na dwie ostatnie scenki.Dla mnie najobrzydliwsza, ale zarazem najlepsza była ostatnia scena. Coffin trap(pułapka trumny dla zaintersowanych)

ocenił(a) film na 4
michalzawiski

mnie najbardziej obrzydziła chyba scena gdy musieli uzbierać tę krew ... i jak na koniec ta ręka tego faceta się tak ... rozdzieliła na pół .. :/ fuuj ... xd

marko_SlawxP

Założyłeś ten temat bez pozwolenia! <---żartowałem oczywiście

Zgodzę się co do sceny w której musieli uzbierać krew, jak się w to wczułęm to aż mi się słabo zrobiło...

marko_SlawxP

Chyba ta otwierająca film, pułapka Setha

ocenił(a) film na 2
marko_SlawxP

zdecydowanie scena z krwią do nazbierania... potem jak zamknęłam oczy to jeszcze widziałam te ręce przecięte na pół... brrr. Jak dla mnie [!] to ogólnie jest chory film. pzdr;)

immortal_17

Koniec był straszny, jak musieli uzbierać tą krew,jak tej babce odpadła głowa, jak facet wbił sobie coś w gardło i jak jednemu (na początku) ucinali brzuch... fee! T_T

_Mimi_

Z tego co wiem ostatnia była pułakpka strahma Coffin trap

ocenił(a) film na 8
michalzawiski

Wg mnie najobrzydliwsza była gra Setha i jak musieli uzbierać krew.

ocenił(a) film na 7
marko_SlawxP

Zdecydowanie "The Pendulum" - gra Setha. I te flaki co latały, jak go cięło wahadło. Ugh...