PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Nawet nawet .

ocenił(a) film na 9

Oglądałem wczoraj i powiem tyle ze jedyne co sie dowiedziałem to ze hoffman jest pomocnikiem Jigsawa.Mam nadzieje ze 6 część wyjasni wszystko.

A i mam pytanie odnosnie PIŁY 1.Oglądałem wszystkie części ale dręczy mnie to CO SIE STAłO Z TYM DOKTOREM Z 1 CZESCI ?

użytkownik usunięty
A_v_P

Ogląda sie przyjemnie, nie powiem.

Doktor w SAW 1 został zamknięty i już pewnie padl tam z głodu w tej łazience :). W sumie czy na końcu części drugiej nie leży tam jego cialo ? Tak z pamięci mówie, dawno oglądałem.

ocenił(a) film na 9

On nie został zamknięty.Ucioł stope i sie wyczołgał a w następnych częściach juz nic o nim nie wspominano i to mnie ciekawi.A w SAW 2 to lezał tam ten drugi gosciu-Adam,współwięzin dr. Gordona

użytkownik usunięty
A_v_P

Tak masz racje. Teraz jak przeczytalem co napisałeś nagle mnie olśnilo. Dokładnie tak bylo.

A_v_P

Moim zdaniem wraz z 5-ta czescia zabili ten film. Kompletnie leglo w gruzach pierwotne zalozenie filmu, kiedy to Jigsaw ludziom, ktorzy popelnili jakies zbrodnie, nie chceli zyc, dawal szanse na reinkarnacje. W czesci piatej przedstawiono, iz przed smiercia zaplanowal wymordowanie calego oddzialu sledczych, ktorzy podazali za nim, notabene dobrych ludzi.