PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Nie mam zamiaru ich tu umieszczać,ale szczerze mówiąc to żadne "twisty". Są dwa twisty, i są słabe. Podobno jako film to Piła jest świetna, ale jedno z twistów to słabizna,a drugie jakoś przejdzie. Tylko nie wchodźcie na zagraniczne strony o Pile, bo ono tam jest. Większość filmowców umieszcza film na 3 miejscu, było by na drugim gdyby nie zakończenie. No. Nawet nie proście żebym umieścił zakończenie, bo nie umieszcze, i lepiej żeby nikt nie wchodził na filmweba forum dopóki nie obejrzy filmu, bo na pewno znajdzie się ktoś kto zakończenie tu umieści.

tom320000

Ta jasne znasz zakończenie , ciekawe skąd.. Przyśniło Ci się:) Czy może już film widziałeś..

ocenił(a) film na 8
tom320000

jakos w twoja wypowiedz nie wieze...Pozatym nie wierz ludzia na literki

ocenił(a) film na 10
mihcim1

Zobazczie na inne moje tematy, z resztą po co miałbym kłamać? No to może powiem jedną scenę z Piły V, której nie było na żadnym zwiastunie, może mi uwierzycie. Strahm, żeby uratować się z pułapki, wsadził sobie długopis w gardło. Szczerze mówiąc to jest nagłupsza rzecz jaką mogłem napisać, ale wierzę, że to niestety prawda.

ocenił(a) film na 9
tom320000

a co za różnica, poznać zakończenie, czy nie????? I tak pójdę na film ;)

ocenił(a) film na 8
netii79

Dlugopis w gardlo...krew...wykrwawienie sie...I nie ma zadnej blizny na zadnym zdjeciu innym

tom320000

Coś kręcisz kolego z tymi zakończeniem co niby Australijczycy widzieli.

Poczytajcie sobie tutaj http://film.onet.pl/F,16130,1848690,wiadomosci.html

Założę się że podejście w Australii było identyczne i zakończenia nikt oprócz ekipy nie zna.

Kropka.

ocenił(a) film na 10
Miho_6

Ok, to mnie uspokoiłaś, rzeczywiście zakończenie to co znam niczego nie wyjaśniało, nie było żadnego twistu. To wszystko było przed zakończeniem! Zakończenie wycięlik! Dzięki za newsa. Ta scena co jeszcze wczoraj myślałem że to zakończenie jest bardzo brutalna, a już dawno temu w jakimś wywiadzie słyszałem że scena przed zakończeniem jest bardzo brutalna. To by wszystko wyjaśniało, jeszcze raz dzięki!