Kurde, 24.10.2008 wychodzą 3 hity filmowe przeznaczone dla różnych ludzi. Pierwszy film to oczywiście Piła V. Kolejny film to High School Musical 3., Co prawda i tak dzieci nie pposzłyby na Piłę, ale przez to Piła V może nie wygrać w box officie i zarobić mniej forsy niż ten głupi musical. Żeby tego było mało, w tym dniu wychodzi również BRUNO, czyli następca BORATA. nie! NIEEEEEEEE!!!!
I oby zarobiła jak najmniej i oby jak najmniej ludzi to oglądało i oby przestali w końcu to kręcić. Mam nadzieję, że za dziesięć lat nie zobaczę plakatu reklamującego "Piłę 790". Zaczyna to przypominać "Modę na sukces".
No bardzo, napisz jeszcze na forum Harrego Pottera, Spidermana, Shreka, Piratów z Karaibów, Piątku 13, Koszmaru z ulcy cośtam, Halloween, Strasznego Filmu itd.
A tak z ciekawości to ile masz lat? Bo jakby za 10 lat miałaby wyjść Piła, to by była to XV (podpowiem że chodzi o 15) część.
Jeśli nie luvisz Piły to po kij wchodzisz na forum Piły i się wypisujesz
dokladnie. Zreszta ja nie rozumiem ludzi, ktorzy pisza ze Pila przypomina im mode na sukces. Ale to sa bezmozgi naprawde. Kazdy tylko na ta pile ze po co ich tyle , a co Cie to obchodzi. Ja lubie Pile i nie mam nic za zle to. A jesli tobie sie to nie podoba to go nie ogladaj koles a nie placzesz i sapiesz. Co do innych filmow Straszny Film, Piraci Z Karaibow, Shrek, Spiderman to tez ma po kilka czesci i bedzie ich jeszcze (minimum 1 czesc) i ludzie nie narzekaja na to ze przypomina im to mode na sukces. Tylko na ta Pile wjezdzaja. Ludzie jesli macie jakis problem lekarz napewno wam pomorze. I zamknijcie te pyski bo to juz denerwuje jak ludzie wypisuja takie bzdury.
Przepraszam za blad powinienem napisac "pomoże" bo pewnie zaraz pojawia sie wielcy geniusze nie popełniających błędów ortograficznych i będą odszczekiwać na temat moich błędów niż na temat filmu. Pozdrawiam.
Moze troche wiecej tolerancji dla czyjegos zdania? Forum chyba sluzy do tego aby dyskutowac i wyrazac swoje opinie. Chyba ze sie myle... :/
bober sorka za obrazę, ale jak tu się nie denerwować jak już setny raz słyszę, że ludzie porównują Piłę do mody na sukces. To się nudne robi.
bober wchodzę do Ciebie na profil i oceniasz Piłe 1 na 10/10 a narzekasz na nią. Pisząc "niech już tego nie kręcą bo to syf itp", uważam że piszesz odnośnie wszystkich części. Oceniasz "Sierociniec" 8/10 wiadomo, każdy ma swój gust, ale dla mnie ten film to nuda przez 1/2 filmu nic się nie dzieje, scena sztuczne oddychanie co babka już nie żyje a koleś próbuje bardzo śmieszna scena, i ten chłopiec z workiem na twarzy też bardzo śmieszne. No ale każdy ma inny gust.
Oceniłam Piłę I na 10, bo jest naprawdę dobrym filmem (jednym z moich ulubionych), ale od III części Piła zaczęła przypominać coś w rodzaju nagrania z rzeźni. Pewnie powiecie, że IV część ma niesamowicie rozbudowaną fabułę itd., ale dla mnie została ona przykryta przez miażdżenie ludzkiego ciała. Na większość scen nie mogłam patrzeć, bo były tak obrzydliwe. A nie tego szukam w dobrym horrorze.