niech mi ktos powie czy faktycznie na plakacie (polskiej wersji) do SAW V napis do gory brzmi "Swiatowa premiera..." zamiast hasla "nie masz pojecia jak sie skonczy " czy jakos tak , ktos widzial juz plakat ????
u mnie w mieście są duże billboardy na który wyglada jak plakat na filmwebie i jest podpis" nie uwierzysz jak to sie skończy" :P
A zawsze na plakacie było odniesienie co do numeru cześći.
To jest Piła I (jedna noga), Piła II (dwa palce), Piła III (Trzy zęby),
Piła IV (IV na talerzu, lub coś w ten deseń), a tutaj?
Pozdrawiam
a tutaj widać V które trzyma maske na glowie tego kogos na plakacie :P tylko ze jest odwrocone o 90 stopni
ok dzieki za odpowiedz:d co do odniesien pare osob dopatrywalo sie V w tych paskach przytrzymujacyh maske :D
Z jakiś tydzień temu dostałem od kina teaser (plakat bez reklam - ten co jest na głównej stronie Filmwebu o normalnych wymiarach 100x90 cm.) z PIŁY V, właśnie ten biały z postacią w masce i na samej górze widnieje napis ''Światowa premiera filmu w Polsce''. Także z tego co wiem, to wszystkie białe plakaty mają owy napis, za to bilbordy w mieście mają drugi cytat ''Nie uwierzysz, jak to się kończy'' - u mnie w mieście też już wiszą trzy takowe bilbordy. :-) Z kolei drugi plakat polski - ten czarny z postacią w lewym dolnym rogu ma też już napis ''Nie uwierzysz...'', ale jego jeszcze nie widziałem w kinie, tylko na Arenie Horror. Pozdrawiam. :-)
Wow:D Rufus dzieki za tak wyczerpujaca odpowiedz :), wszystko super pieknie ale jestem rozczarowana tym napisem o swiatowej premierze po kiego to dali na plakacie???? ja chce tak jak na tym czarnym z cytatem :D:D:D:D a poza tym jaka to swiatowa premiera, jak u nas premiery nie bedzie :D tylko dadza do kin na czas ( chociaz raz ) swiatowa premiera to dla mnie mniej wiecej czerwony dywan ,aktorzy ,rezyserzy i jakis uroczysty pokaz he he tak czy inaczej dzieki raz jeszcze i pozdrawiam !!!
A nie ma za co. :-) Bacznie śledzę poczynania naszych dystrybutorów i możesz mnie zawsze zapytać jeśli chodzi o promocję horrorów w Polsce. ;-D Hmm... co do samego napisu, to wiesz można to dwojako interpretować - gdyż fakt, że widzowie w Polsce mogą zobaczyć Piłę V tego samego dnia co w USA czy w innych krajach jest już wielki (tak byśmy musieli czekać do stycznia jak rok temu czy dwa lata temu). Co więcej powiem, że PIŁA V w Polsce będzie miała swoją premierę o godzinie 21:00 na Drugim Festiwalu Horrorów w Multikinach, a w Stanach zapewne premiera odbędzie się o północy - jak każda zresztą premiera... tak więc zobaczymy ją o trzy godziny szybciej. O ile w Stanach premiera odbędzie się w nocy 23 czyli minutę po północy już 24 dnia, to wówczas zmienia postać rzeczy. ;-] Pozdrawiam... ^^