Po obejrzeniu wszystkich części piły mogę stwierdzić, że Piła V mogłaby być ostatnią częścią serii. Jak dla mnie wszystko jest jasne i wyjaśnione Hoffman będzie kontynuował dzieło "resocjalizacji" a wszyscy będą szukać zupełnie kogoś innego i nigdy go nie odnajdą. Game over
no fajnie tylko czy aby napewno bo to co napisał bardziej pasuje do saw4 lub oglondał bardzo ato bardzo straszna wersje saw5(w sensie kopie)....
na pewno oglONdał saw5 i mogę się założyć, że on cię nie kopie. jest w ogóle straszna wersja saw5? z tego co wiem to ma być na dvd w lutym.
no coraz bardziej mnie zaskakujesz .. a czy jak jesz to rozczasasz???(bez urazy)pisząc straszna wersja chodziło mi o kopie a co do dvd masz jak najbardziej racje..
Oglądałem piątkę w kinie i jest to moje subiektywne odczucie. Wiem, że będzie szósta część i domyślam się co to będzie.
MAM PIŁE5 ALE CAŁEJ NIE OGLADAŁEM BO MAM W ORYGINALNEJ WERSJI I CZASU NIE MAM ALE JEST ZAJEBISTY HORROR I MYSLE ZE COS JESZCZE POKARZOM TRZYMAM KCIUKI POZDRO SZOKI
a co bylo w pudelku ktore dostala zona jigsawa miedzy innymi ten watek nie jest wyjasniony nie moge sie doczekac 6 czesci.