PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58999
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Po obejrzeniu wszystkich części piły mogę stwierdzić, że Piła V mogłaby być ostatnią częścią serii. Jak dla mnie wszystko jest jasne i wyjaśnione Hoffman będzie kontynuował dzieło "resocjalizacji" a wszyscy będą szukać zupełnie kogoś innego i nigdy go nie odnajdą. Game over

ocenił(a) film na 8
Szary_7

tylko czy ty aby napewno oglondałes sawV???

ocenił(a) film na 6
emm79

ON oglONdał

ocenił(a) film na 8
joemaster

no fajnie tylko czy aby napewno bo to co napisał bardziej pasuje do saw4 lub oglondał bardzo ato bardzo straszna wersje saw5(w sensie kopie)....

ocenił(a) film na 6
emm79

na pewno oglONdał saw5 i mogę się założyć, że on cię nie kopie. jest w ogóle straszna wersja saw5? z tego co wiem to ma być na dvd w lutym.

ocenił(a) film na 8
joemaster

no coraz bardziej mnie zaskakujesz .. a czy jak jesz to rozczasasz???(bez urazy)pisząc straszna wersja chodziło mi o kopie a co do dvd masz jak najbardziej racje..

emm79

nie wiem czy ogladal czy nie wiem ze nastepna czesc pily powstanie bo juz ja produkuja :)))

Szary_7

Oglądałem piątkę w kinie i jest to moje subiektywne odczucie. Wiem, że będzie szósta część i domyślam się co to będzie.

ocenił(a) film na 10
Szary_7

MAM PIŁE5 ALE CAŁEJ NIE OGLADAŁEM BO MAM W ORYGINALNEJ WERSJI I CZASU NIE MAM ALE JEST ZAJEBISTY HORROR I MYSLE ZE COS JESZCZE POKARZOM TRZYMAM KCIUKI POZDRO SZOKI

ocenił(a) film na 7
Szary_7

a co bylo w pudelku ktore dostala zona jigsawa miedzy innymi ten watek nie jest wyjasniony nie moge sie doczekac 6 czesci.

ocenił(a) film na 6
rasta_boy

http://www.filmweb.pl/topic/1022504/pi%C5%82a+V+i+VI+-+przemy%C5%9Blenia+przypus zczenia.html