Jak pamiętam to IV skończyła się tak, że teraz Hoffman będzie musiał zapewne przejść przez pułapki Jigsaw by odnaleźć swoją córkę, jestem ciekawy tej fabuły. Tylko zaskakuje mnie wiadomość o części VI heh :/
Oj! coś co się pomieszało i poplątało. Zanim zobaczysz piąta część radzę obejrzeć wszystkie poprzednie części po kolei.
Hmmm w takim razie dzisiaj obejrzę IV jeszcze raz, oglądałem wszystkie, ale widocznie mogło mi się poplątać heh PzDr
Bo kolejne części mają być i to nie tylko VI, ale i jeszcze więcej. A swoją drogą to ta część będzie dobra i dzisiaj idę do kina!!
Tak trochę Ci się pomieszało, ale spoko spróbuję to rozjaśnić, bo jestem na czasie ze wszystkimi 4 częściami i cierpliwie czekam na piątą ;) Tak więc Hoffman jak pamiętasz na zakończeniu IV części SPOILER okazuje się pomocnikiem Jigsawa KONIEC SPOILERA, natomiast postać, której córka została uwięziona to Jeff z trzeciej części, lecz nie będzie on szukać w V części, ponieważ w IV gdy Agent Statham wchodzi do budynku, gdzie odnajduje martwego Jigsawa, Amandę, Lynn itd. widzi Jeffa z tym urządzeniem, którym zabił Jingsawa i zabija go. Wątek z tą dziewczynką będzie wyjaśniony w V części, ale kto ją uwolni tego nie wiem, jedynie domyślam się, że Hoffman widząc, że dziewczynka pozostała sama, bez rodziców ją uwolni, ale to są moje domysły. POczekamy, zobaczymy ;)