PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Witam
to pytanie jest dla zorientowanych oglądaczy piły ;) może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego ten gość co miał tą pułapkę, że się topił nie mógł poprostu:
a) wziąść rękami odgarnąć tej gumy wokół szyi rozciągniętej? przecież wtedy woda by się wylała, na pewno dałoby się przecież to odgarnąć, nie da się tak czegoś zacisnąć, żeby woda się przez to nie wylała i jednocześnie żeby się nie udusił
b) wypić wodę? mimo, że pokazane są 2 butelki 20-litrowe, to w tej kostce było i tak mniej, taką ilość jeszcze by się chyba dało wypić ;D
c) wyleciało mi z głowy :D może później dopiszę, ale to było chyba najrozsądniejsze rozwiązanie :P

ocenił(a) film na 5
Rax94

hahaha, rozbiłeś mnie dokumentnie. Niesamowicie rozsądne rozwiązania, szczególnie to drugie, rozumiem, że jak jesteś spragniony to kupujesz baniak 5-litrowy i jednym duszkiem wypijasz całośc w 15 sekund?? :):) LOL

ocenił(a) film na 7
pawkna

nie ale w walce o przetrwanie lepiej wypić trochę na chama niż wbić długopis w szyję?
w 1 co ci nie pasuje?
a w 2 nie musi wypić całego, tyle tylko żeby nosa woda nie kryła :) a to nie 5l, trochę mniej...

Rax94

pierwsze rozwiaznie raczej nie wchodzi w gre, bo miał to tak załozone, że woda by sie z tego nie wylała

michalzawiski

O przepraszam, troche wody przeciekało! Oglądnij ten fragment jeszcze raz,
to zobaczysz jak mu sie struzka wody leje na koszule. Tez sie dziwilam
czemu tej gumy nie odchylil. I jeszcze jedno- najważniejsze! Sam i to bez
lustra nie wbiłby sobie rurki (dlugopisu) miedzy odpowiednie chrzastki (2-
3, 3-4). Zwlaszcza, ze sie zamachnal. :) I jeszcze ten "oddech przez"
długopis. To mnie nie przekonało- moze dlatego, ze wiem jak to wyglada w
rzeczywistosci, wiem, ze to byloby niemozliwe (w takiej formie) i dlatego
sie czepiam. :) pozdrawiam serdecznie wszystkich Piłofanów ;D