PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

dziś znalazłem w sieci, w sumie nie wiem od kiedy to jest ale nie ważne raczej :)
http://pl.youtube.com/watch?v=vNaqfnPSNQo

ocenił(a) film na 4
fred1982_2

hmm nie wiem moze to tylko moja wyobraznia ale czy zwrocil ktos uwage na zegarek na scianie... zazwyczaj byly elektroniczne liczniki lub takie w formacie kieszonkowego stopera... taki zegar jak ten na scianie uzyty byl wczesniej tylko raz... w pulapce Adama i Dr Gordona... jakies przeslanie dla widzów a propo Saw V ewentualnie Saw VI? mam nadzieje :D

ocenił(a) film na 5
Makron

Pułapka robi wrażenie ale moim zdaniem jest trochę za bardzo wymyślna ...

ocenił(a) film na 10
putek1327

wymyślna? jest ZAJEBISTA!!! Tylko dziwi mnie, czemu na kasetce jest głos Jigsawa, a nie Hoffmanna...

ocenił(a) film na 8
putek1327

Jak napisał "p. X" na stronie głównej lalka mówi głosem Johna, więc ta gra może zostać pokazana w retrospekcji. Wyjaśniałoby to także (w pewnym sensie) wygląd zegara, choć w mojej opinii jego wygląd nie ma nic wspólnego z powrotem Gordona.

ocenił(a) film na 6
Barcelonismo

A mnie ciekawi czemu ta pulapka sie otworzyla (motyw dloni). Chyba nie chodzi znowu o pulapki z ktorych nie da sie uciec?

ocenił(a) film na 8
fred1982_2

Mi się wydaje że to pulapka Amandy. W trzeciej części tylko dzięki jej wymysłom nikt nie mial szansy życia i ucieczki np Kerry w pułapce z rozrywającymi skrzydłami i właśnie tak samo może być w tym przypadku-facet poświęcił ręce a mimo tego wachadło dalej działało.
A przy okazji to jest chyba pierwsza scena z filmu

ocenił(a) film na 8
dawidjus8

.........Pytanie jak to możliwe przecież ona nie żyje.
Czyżby Hoffman popełniał te same głupie błędy,a może to ktoś inny

ocenił(a) film na 4
dawidjus8

nie wiadomo jak bedzie w momencie jak pułapka uwalnia rece tego typa... podest z gosciem zamiast zblizac sie do wahadla ku gorze opada... byc moze wygral... byc moze to kolejny pionek tak jak art w czworce... a byc moze zginal :P juz niedlugo sie dowiemy :P

ocenił(a) film na 10
dawidjus8

Wedlóg mnie pierwsza scena z filmu bedzie pulapka strahmana.