Opis do wszystkich części piły umieściłem opisując cześć 1. Mimo ze nastąpiła zmiana bo zmienił się w tej części reżyser film dla mnie ma nadal poziom. Moja ocena to Hot - 10 i z części na cześć zaskakuje mnie . Uwielbiam razem z mym kochanym śpioszkiem takie klimaty. Pozdrawiam wszystkich fanów Piły.
Szczerze zmienisz zdanie jak zobaczysz 7 część.
Tu mimo, że jak na Piłę jest no średnio to jednak jakiś przekaz jeszcze się zachował.
Podobało mi się jeszcze, że został rozlew krwi dość zmniejszony.
Przeszłość Hoffman'a została fajnie pokazana i jak Jigsaw mu wszystko od A do Z pokazywał.
Minusów jest dość sporo nie będę ich wypisywał, ale największym minusem jest zakończenie, które jest proste jak budowa cepa... co w ogóle nie pasuje do Piły.
Nudą jakoś mi nie powiało, ale jest to druga z najgorszych części z serii. (Siódemki naprawdę chyba nic nie przebiję... no chyba, że się "bardzo postarają" przy robieniu ósemki..)
Moja ocena 6/10.
A wiesz że ósemka jest w planach ?
http://www.filmweb.pl/film/Pi%C5%82a+VIII-2012-627648
Tak, ale to jest mimo wszystko na razie jedna wielka plotka.
Otóż Lionstage oznajmiło coś w ten deseń.
"Prędzej czy później ujrzelibyśmy kolejną część Piły, ale zaręczamy, że nie rozpoczniemy produkcji dopóki nie znajdziemy dobrej historii do ekranizacji." informacja 10 grudnia 2011r. IMDB.
Czyli będzie, ale info, że ma być niby w 2012 jest wyssane z palca... prawda może być, ale nie musi.