PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Tagline

ocenił(a) film na 8

Co myślicie o taglinie? Brzmi on następująco:
On October 24th...The Doctor Is In

ocenił(a) film na 4
Barcelonismo

Może Gordon... a moze to zwykle naigrywanie sie z fanów... zobaczymy ;)

Barcelonismo

nie uważam żeby to było jakieś nabijanie się z fanów, zresztą o ile pamiętam nigdy tego nie robili, a więc? jedyny "żyjący" doktor do Gordon :)))myślę, że postać Gordnona pojawi się, jakby nie patrzeć to jedna z kluczowych postaci całej serii, której losów do dziś nie znamy, już pisałem to przy innym temacie, Cary Elwes grający dr Gordona nie zgodził się na dalsze granie w serii podobno ze względu na różnice z kwestii kasy, podobno też pokłócił się z ekipą, ALE...ludzie dochodzą w końcu do porozumienia, z drugiej strony istnieje także taka opcja że Gordona może zagrać inny aktor, ale sama postać uważam że powróci, moim zdaniem biorąc pod uwagę to , że zakończenia każdej z części kończyły się czymś "spektakularnym" to 5-tka może zakończyć się właśnie owym powrotem Gordona, gdzie przyjmując ze 6-tka ma być finalną częścią.
Zresztą a propo tego, że Cary Elwes może jednak wrócić jako Gordon - gdzieś czytałem że początkowo Donnie Wahlberg początkowo też nie zgodził się na udział w 4-ce, a jednak zagrał..:))

ocenił(a) film na 6
fred1982_2

Czy ktoś wie kiedy pojawi się zwiastun?

ocenił(a) film na 10
chudy_12

Ten tagline to z pewnością fake. Ktoś sobie wymyślił i wstawił. Na imdb.com już spotkałem się z wieloma takimi przypadkami

ocenił(a) film na 4
tom320000

nawet jesli jest prawdziwy... to nie musi to oznaczac dr Gordona... W czwartej czesci mamy dwoch w prosektorium... Równie dobrze moze cos byc z ktoryms z nich zwiazanego... w trojce taka postacia był Hoffman przewinał sie dwa razy przed kamera a tu taki zonk w czworce... :P

ocenił(a) film na 10
Makron

oj ja bardzo bym chciala aby Gordon wrocil ale tylko w postaci Elwesa!!!!!!!!!!!!!!!! to byloby swietne zamkniecie serii, Gordon na poczatku i Gordon na koncu:D