choc nie koniecznie ha ha !
SAW- Adam
SAW II - Matthews, John Kramer, Amanda
SAW III- Hoffman, Strahm, John Kramer
SAW IV - Hoffman, Strahm, John Kramer
SAW V - Mark ( znamy imie)Hoffman, Strahm , John Kramer
sumujac:D
Hoffman, Strahm i John Rulezzzz!!!!
a w V juz w ogole wymiataja!!!!
Tak, Strahm w trzeciej części zagrał niesamowicie! Nikt nie potrafi sie tak ukrywać jak on^^
co do tematu- jigsaw
zapraszam na forum
http://www.sawproject.fora.pl/
he he rozpedzilam sie i napisalam o nim z sympatii do niego w SAW V ;) he he nie moglam sie powstrzymac:D
Strahm
Strahm zginął z własnej głupoty, nie potrafił wyciągnąć wniosków, ale i tak było mi go cholernie żal, kiedy zginął. To była moja ulubiona postać. :/
Ulubiona postać - Jigsaw. Ale nie ma co się dziwić, bo w tej serii każdy dobry bohater umiera przez własną głupotę, ostatecznie jakąś mocno rozrośniętą wadę. Tymczasem to Jigsaw był tutaj perfekcyjny (psychopatyczny z przymiotników też pasuje, ale kto by tam się przejmował :P). Oprócz tego lubiłem w tej części Charlesa i trochę Brit - nie byli sztampowymi bohaterami horrorów typu "To bez sensu, ale zróbmy to i zgińmy".
Saw: Jigsaw
Saw II: Jigsaw
Saw III: eee...chyba nikt
Saw IV: Hoffman
Saw V: Hoffman,Strahm
Saw VI: Hoffman
Saw VII: Hoffman, Bobby a i jeszcze Evan ;)
Hmmm... dość trudne pytanie, ale jakoś od początku zwróciłam uwagę na postać Amandy, a później w dwójce utwierdziłam się w moim przekonaniu, że to była jedna z najlepszych postaci w całej serii. Oczywiście jednak najbardziej spektakularną postacią jest sam John Kramer, on przeszedł samego siebie, aż zaczęłam bardziej doceniać moje życie :D Hoffman też był całkiem całkiem, ale nie wiem dlaczego nie oszalałam jakoś na jego punkcie, chociaż oczywiście zrobiło mi się trochę go szkoda w siódemce.
Nie mam ulubionego bohatera.Amanda jest mądrzejsza niż ten cały głupi Jigsaw.Dobija mnie on >.< zabija innych jak zwykle.
Nie będę nawet tłumaczył, bo po poziomie posta wnioskuję, że nic by do Ciebie nie dotarło i chcesz tu robić gówno wartą sensację...
SAW :Gordon,Tapp
SAW II : Mathews,Chavez
SAW III : Jeff
SAW VI : Rigg,Strahm,hoffman
SAW V : Strahm,Hoffman
Na ogół moją ulubioną postacią są detektywi (Tapp,Mathews,Strahm) Ale ulubioną Mathews.
Jigsaw, to wiadomo, jeb*ny geniusz. Ale poza tym bardzo wzruszyła mnie postać tego doktorka z jedynki, Lawrenca.