PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

tego ile zdolaja nakrecic czesci tego bardziewia,na ktore niestety jest popyt

Art_3

A ja jestem ciekawa, ile osób jeszcze założy tak bzdurny temat.
Jak Ci się nie podoba to nie oglądaj, i zapomnij o tym filmie.

Przydałby się tu jakiś moderator.

quelabba

IV czesc byla tak glupkowata,ze nie dam rady o niej tak szybko zapomniec.
Zakladam taki temat,bo czuje potrzebe a to jest miejsce do tego stworzone.

Art_3

Ale takich tematów jest zbyt dużo.
Wystarczyło się dopisać do tamtych.

quelabba

No wlasnie i to chyba o czyms swiadczy,prawda?
Zreszta jak bym mial czytac wszystkie tematy to dnia mi by nie starczylo.

ocenił(a) film na 10
Art_3

Art jak masz jakieś problemy to napisz do Ziarna albo Bravo Girl, tam Ci odpiszą...

ocenił(a) film na 7
uxi88

Kolejna osoba zakładająca temat, który już był. DNO panowie DNO. Proponuje takie nowe tematy bojkotować ;0 to może głąby przestaną pisać :) Pozdro.

uxi88

Ciekawy jestem czy majac kilkadziesiat lat bedziecie w dalszym ciagu wyczekiwali premiery Piły 100?
Biorac pod uwage fakt jak szybko powstaja nowe czesci jest to wysoce prawdopodobne.
Nie mam tyle czasu,zeby napisac do Bravo Girl,ale zapewne jezeli w tym miejscu to wasze "arcydzielko" jest tak zaciekle bronione i czczone,to w Bravo zapewne by mnie zrozumiano i poparto.
Wy intelektualisci z bozej laski,plujacy we mnie swoim jadem-mimo wszystko was pozdrawiam i zycze wielu emocji na najwyzszym poziomie kiedy bedziecie ogladali kolejne czesci tej "Mody na sukces" dla...was.

ocenił(a) film na 10
Art_3

po raz kolejny pokazałeś, zę jesteś idiotą... mam 20 lat i jak miałbym czekać na piłe 100 biorąc pod uwage, że każda nowa część wychodzi co roku, to miałbym 115 lat O.o... " Ciekawy jestem czy majac kilkadziesiat lat bedziecie w dalszym ciagu wyczekiwali premiery Piły 100?" jeżeli uda mi sie dożyć takiego wieku to na pewno wyczekiwał premiery Piły 100 :)

uxi88

no to przepraszam,myslalem,ze masz lat 12 bo na tyle szacowalem Twoj poziom intelektualny po twoich wypowiedziach,a co do pily sto to bardzo prawdopodobne,gdyz beda powstawaly coraz szybciej.
Jestes tak malo wymagajacym widzem,ze szkoda mi moich slow,bo i tak nie rozumiesz (nie rozumiecie) co do was pisze.
Jestescie banda troglodytow i ignorantow,co nie zmienia faktu,ze was pozdrawiam,aczkolwiek BEZ ODBIORU (jezeli wiecie co to w ogole oznacza)

Art_3

hello Art i wanna play a game...

<jigsaw>

ocenił(a) film na 8
Art_3

Jak coś ci sie nie podoba to poprostu nie odwiedzaj tej strony.PROSTE!

dawidjus8

Łebki ogarnijcie xD
nie róbmy z tego forum (fora?) takiego syfu jak np. forum Wentwortha Millera xD

każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na jakiś temat, dla każdego dnem jest co innego i musimy sie z tym pogodzić xD jak dla mnie to mogą kręcić nawet 200 części, zwisa mi to ; DD mi tam sie Piły bardzo podobają, ludziom ( sądząc po frekwencjach na seansach, maratonach ) się podoba i jest cool xDD

ocenił(a) film na 10
ArteXus

Wiecie czemu ludziom nie podoba się Piła? Bo nie mają kasy żeby pójść do kina na kolejną część i są zazdrośni że twórcy zarabiają na tym. Nie podoba im się to że jest dużo części, i za każdą zarabiają miliony. Jedyny powód

tom320000

Nie zgodzę sie s Tobą niestety gdyż Polacy coraz częściej chodzą do kina xD każdy ma swój gust i każdy lubi co innego xD wyobraźmy sobie co to by było jakby wszystkim podobało sie to samo xD było by po prostu nudno, zero dyskusji na temat filmów, zero kłótni, sprzeczek :D co to za życie ; DD

ArteXus

Aaaa po napisaniu poprzedniego Postu (Posta?) przypomniało mi się jedno pytanko :D
dlaczego Piła jest porównywana do Mody na Sukces xD ?

ocenił(a) film na 6
Art_3

Zupełnie nie rozumiem tego narzekania na kolejne części Piły.
Przecież to jest horror i taka kontynuacja jest dość typowa.
Nie pamiętacie już Jasona, Freddy'ego i kilku podobnych osobników?
Horrory klasy B, które mimo iż wiele odcinków było poniżej krytyki, mają spore rzesze fanów i stanowią klasykę horroru do dziś.
Jak dla mnie mogą nakręcić dziesięć części i jakoś nie łamię się tym, że ta ostatnia będzie wybitnie głupia bo i tak za 10 lat wszyscy będą tą serię wspominać z uśmiechem.

ocenił(a) film na 10
Rinth

Racja Panie, racja!