PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58999
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

Skad oni(Jigsaw i spolka) biora kase na to wszystko?:D Kamery, telewizory, dyktafony, bomby, maszyny do tortur. Przeciez to wszystko kosztuje!! I wymaga kupe czasu roboty!!

użytkownik usunięty
Hempgru100

to jest właśnie jeden z głównych bezsensów filmu;)

ocenił(a) film na 10

jak chcecie pooglądać prawdziwe życie to radze sobie włączyć na tvp1 Plebanie albo Klan :)

użytkownik usunięty
uxi88

przy tych serialach, "Piła" wydaje się do bólu realistyczna;)

ocenił(a) film na 6

z tym sie zgodze:D. Ale dalej nie otrzymalem odpowiedzi na moje pytanie :D

W IV masz wyjaśnienie... Jigsaw był wcześniej architektem i zarabiał kupę kasy...

ocenił(a) film na 6
Hempgru100

Też się nad tym wiele razy zastanawiałem. Niestety stać mnie na jedną odpowiedź:

...

ocenił(a) film na 6
michi468

zalozmy ze zabieraja portfele porwanym ludziom :P

ocenił(a) film na 5
Hempgru100

z tymi portfelami dobre :)

po 1 to jest film i nie jest to np. jakiś dokument, którego tezy moglibyśmy obalać
po 2 Jigsaw miał chyba bogatą panią doktor, mógł dostać odszkodowanie z wypadku, miał jakąś rentę, oszczędności.

ocenił(a) film na 10
truman86

ludzie zastanówcie sie troche .... to tak samo jakby sie pytac " a jak to mozliwe ze rambo zabił sam 1000 żołnierzy, przeciez to niemożliwe.... ", " jaaa, przeciez takie coś jak Godzilla nie istnieje ;/ ", " przeciez niemożliwe, żeby istniał ktoś takie jak Freedy Kruger, facet który wchodzi ludziom do snów, ale baja...", takie pierdolenie bez sensu... " ciekawe kto zbudował batmobila batmanowi, ciekawe skąd miał kase" kurwa wziął pożyczke w banku.... macie problemy

ocenił(a) film na 5
uxi88

w po 1 napisałem to samo tylko krócej i bez takiej agresji

ocenił(a) film na 10
truman86

bo wkurwiające jest takie pierdolenie bez sensu, doszukiwanie sie takich pierdół, jakby to najwazniejsze było w filmie ;/

ocenił(a) film na 6
uxi88

Człowieczku, jak masz problemy z emocjami to udaj sie do psychologa. Jest szansa, ze Ci pomoze. Jak bede chcial to zapytam dlaczego jigsaw byl lysy i skad wzeli na fryzjera.

ocenił(a) film na 10
Hempgru100

z tego co widać to wy macie problemy z oglądaniem filmów...jak takie małe dzieci " a dlaczego ogień jest gorący??" ... jeżeli w kązdym flmie doszukujecie sie takich pierdół to współczuje... pewnie jak oglądałes "szybcy i wściekli" to dzwiłes sie dlaczego oni jeżdżą tak szybko skoro w terenie zabudowanym jest ograniczenie do 50km/h ... tragedia

ocenił(a) film na 3
Hempgru100

Mnie bardziej zastanwia jak ładunki umieszczone na ścianach wysadziły kolesia od środka:P Zgadzam się z poprzednikami te pytania są bez sensu, jak Kiła. Mogę się zgodzić, że jedynka była spoko, ale reszta to syf.