pamietacie ze kiedys byla mowa ze ma byc 6 czesci ?? ... hmmm...moze bedzie.. mam takie wrazenie ze prawie wszystkie wontki zostaly zakonczone... Agent nie zyje cale podejrzeni zostalo odwrocone od Hoffmana ...
.. co tam moglo zostac jeszcze takiego nie dopowiedziane??... piscie jak czegos zapomne...
- nie wiadomo co z pudelkiem Jill
-koperta Amandy chyba znowu nie wyjasnina ,moze cos przeoczylem
-i o doktorku tez nic takiego - no moze chyba ten wontek zostal zmakniety ... trudno mi powiedziec... ??
PS. pod wzgledem brutalnosci plapki mnie rozbroily - a myslalem ze mnie nie zaskacza a tu tadadam supraise :):):)
co to jest wontek? coś cie sie tak czepili tego doktorka? przecież wszystko wiemy o Gordonie. przeżyć na pewno nie przeżył, bo się wykrwawił. tym sposobem możemy o każdego z bohaterów pytać.
mnie nie zaskoczyły pułapki. gorsze niż w poprzednich częściach.
ja uwazam iz w pudelku dla Jill Jigsaw zostawil materialy obciazajace Hoffmana, SAW VI zapewne skupi sie na tescie Hoffmana... pamietacie tajemnicza karteczke na biurku Hoffmana? " Wiem kim jestes" zaloze sie ze to od Jill, mam nadzieje ze wyjasnia co bylo w kopercie dla Amandy, osobiscie uwazam iz Hoffman napisla jej cos w stylu nic nie znaczysz dla niego , to ja jemu pomagalem i jestem wybranym a ty o niczym nie wiedzilas, gdybys cos dla niego znaczyla by Tobie o tym powiedzial nie sadzisz? byc moze wspomnial cos ze zawiodla Jigsawa i tym samym utwierdzila go ze nikt sie nie zmiena nie wiem :) takie moje przypuszczenia a co do Gordona ja sie uczepie tego bohatera bo... moge to zrobic wolny kraj he he :) ale powaznie zastanawia mnie ta smuga krwi na podlodze w czesci V moze to byc slad Gordona, skoro Matthews przezyl 6 miesiecy to Dlaczego Gordon nie moglby byc gdzies zamkniety? Jigsaw mogl go odratowac transfuzja krwi itepe:) wszystko sie zaczyna powoli wyjasniac choc pojawiaja sie tez nowe pytania, jednakze pozostawienie postaci Gordona bez jakichkolwiek wyjasnien rokuje iz oni (scenarzysci:) jeszcze z nim nie skonczyli.
:)nieźle to wykombinowałeś i zgodziłbym się z Tobą:)Ale to sprawia że jeszcze bardziej nie mogę się doczekać VI.
W tej kopercie było napewno cos wiecej niz to ze Hoffman pomagal Jigsaw'owi. Przypomnijcie sobie jak Amanda krzyczała "Jestem tu uwieziona" a w Pile 4 widzimy jak Hoffman do koperty wrzuca jakis klucz... W kazdej czesci watek Gordona jest poruszony tzn ze nie zapomniano o nim. Albo on jest nastepca albo poprostu powiedza ze nie zyje ewentualnie ze przezyl i zyje ze swoja rodzina... tyle.
W tej kopercie było napewno cos wiecej niz to ze Hoffman pomagal Jigsaw'owi. Przypomnijcie sobie jak Amanda krzyczała "Jestem tu uwieziona" a w Pile 4 widzimy jak Hoffman do koperty wrzuca jakis klucz... W kazdej czesci watek Gordona jest poruszony tzn ze nie zapomniano o nim. Albo on jest nastepca albo poprostu powiedza ze nie zyje ewentualnie ze przezyl i zyje ze swoja rodzina... tyle.
w to, że Grodon miałby zyć szczęsliwie z rodzinką - wątpie :) ... pewnie został poddany drugiemu testowi, tak samo jak Eric np. w okresie równoległym do Saw II albo Saw III i zginął :)
ładny floooooooooooooooooood :D gordon nie mógłby przeżyć, bo nie przestrzegał regół, a każdy który nie przestrzegał umierał. lawrance jeżeli się nie wykrwawił na śmierć to i tak by go dopadł jigsaw. to jest pewne, że go znalazł. zakładam, że już nieżywego.
nie ta smuga była w drugiej części?
zapomniałem dodać. motyw z kluczykiem amandy pojawia się już scenie wyciętej z piły 3. tyle wiemy, że nie pasuje ona do wyjścia. więc do czego?
kurde, chodziło mi o to, że kluczyk nie pasuje do wyjścia, ani nie pasuje także do kołnierza Lynn. kluczyk z łańcuszkiem wygląda podobnie to tego który zabiera hoffman na końcu IV części.
Klucz który Amanda miała na szyji wygląda identycznie jak ten którym otwierał drzwi Strahm, więc zapewne pasował właśnie tam.
zapraszam na nowe forum:
http://www.sawproject.fora.pl
no właśnie co to jest wontek?? <lol2> Słownik Ortograficzny - naprawdę dobra książka polecam lol
jejku juz ktos zwrocil uwage na ten blad dajcie juz spokoj, co do klucza moze i wygladal identycznie ale nie sadze by to byl ten sam klucz nie umiem uzasadnic po prostu nie uwazam by to byl ten sam............. a poza tym skad lancuszek :D ha ha