PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58999
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

jestem fanem saw i zbieram wszystko co związane z tym filmem. mam plakaty, figurki jigsawa i kukły "billy" ,zagraniczne wydania na dvd wszyskich części saw, maske kukiełki, oryginalne soundtracki i wiele innych. ciekaw jestem czy tylko ja mam manie zbierania wszystkiego co związane z tym filmem czy może jest jeszcze jakiś inny napaleniec. jeżeli posiadacie jakiś ciekawy gadżet to prosze o wpisy. obecnie szukam oryginalnego soundtracku do 2 i 3 części saw. jeżeli macie jakieś pomysły skąd je dorwać to będe wdzięczny za informacje. pozdrowienia dla wszystkich sawmaniaków.

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

sory pomyliłem się: do 2 i 5 części saw. do 3 już mam

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

posiadam też pudełko ze specjalnym wydaniem saw4 w ktorym po naciśnięciu guzika odtwarza się głos jigsawa za słowami "you thinking was over. is not over. the game is just begun" i po tych słowach w środku pudełka zaczyna się kręcić tarczowa piła z dogranym dzwiękiem. super gadzet. mam jeszcze komiks "sawrebish" autorstwa whannela.

ocenił(a) film na 6
John_Kramer

Odetnę jakiemuś znajomemu nogę i Ci podaruje - jako pamiątka z pierwszej części filmu ;D

ocenił(a) film na 7
tomit

Tomit ty też jesteś spoko. Co do tego niemam watpliwosci.

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

Tomit -swietne ;D skoro taki z ciebie fan (do autora tematu) powinienes wiedziec ze Jigsaw mowi : "YOU THOUGHT IT WAS OVER BUT THE GAMES HAVE JUST BEGUN..." masz to wydrukowane na pudelku i komiks nazywa sie SAW -Rebirth a nie tak ja ty napisales co do ost skoro masz te wszytskie wypasione zagraniczne wersje dvd o ktorych piszesz jak mozesz nie miec wszystkich soundtrackow??? - ja mam ;)

p.s nie chce sie czepiac serio ale masz takie braki w wiedzy ze ho ho, kiedy mowisz o sobie FAN czy milosnik znasz takie detale jak to ze scenarzysta SAW nazywa sie Leigh Whannell a nie "whannel" LOL
pozdraiwam

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

Tomit -swietne ;D skoro taki z ciebie fan (do autora tematu) powinienes wiedziec ze Jigsaw mowi : "YOU THOUGHT IT WAS OVER BUT THE GAMES HAVE JUST BEGUN..." masz to wydrukowane na pudelku i komiks nazywa sie SAW -Rebirth a nie tak ja ty napisales co do ost skoro masz te wszytskie wypasione zagraniczne wersje dvd o ktorych piszesz jak mozesz nie miec wszystkich soundtrackow??? - ja mam ;)

p.s nie no stary jak mozesz mowic o sobie FAN SAW skoro nie wiesz nawet ja (poprawnie )nazywa sie scenarzysta SAW otoz nazywa sie on Leigh Whannell nie "whannel" LOL, masz spore braki jak na fana SAW jednakze zapraszam cie do dyskusji na na forum www.sawproject.fora.pl jest tam rowniez odpowiedni dzial by pochwalic sie swoimi zdobyczami zapraszam;D pozdrawiam SAW_Maniakow

ocenił(a) film na 10
Carolle

sorka za podwojnego posta filmweb nawala cos;) milego dnia wszystkim ;D
p.s niechw kncu wprowadza na filmwebie edycje postow beie o niebo lepiej:D

ocenił(a) film na 7
Carolle

Carolle czy ty musisz się czepiać literówek? Temat, który założyłem nie był pisany w domu więc dokładnie niepamiętałem jak brzmią te słowa z pudełka. Ale zachowałem sens zdania. Jeżeli zabrakło jednej literki w nazwisku Whannell to przepraszam jeżeli tak cie to uraziło, poprostu szybko pisałem ten wpis na lekcji w szkole i mogłem zgubić literke. Jeżeli myślisz że nie jestem wielkim fanem saw to jesteś w błędzie. Niebęde przecierz wkówał wszystkich napisów z pudełek na pamięć.To już raczej nie jest zamiłowanie tylko dewiacja. Gdybyś pisał ten zwrot bez zerkania na pudełko to też napewno zrobiłbyś błędy. No chyba że znasz świetnie angielski. Jeżeli niechcesz się podzielić tym co udało ci sie zdobyć to bardzo mi przykro. Myślałem że znajde tu fajnych ludzi, którzy podzielą się fascynującymi zdobyczami. A znalazłem tylko ludzi, którzy wyszukują błędów. Ty oczywiście zawsze jesteś bezbłędny i nienaganny w swojej pisowni. Tylko pozazdrościć.

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

A tam skąd nabyłem wydania saw na dvd to niebyło tych ścieżek dzwiękowych o których wspomniałem. Pewnie wszystkie soundtracki które masz zakopałeś głęboko pod ziemią i zataiłeś wszelkie informacje skąd je zdobyć. Te soundracki które mam nabyłem niewyjeżdżając z kraju. A ty pewnie w prosty sposób kupiłeś w sklepie(Anglia).

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

p.s ost nie zakopalam pod ziemia mozesz je sobie oblookac na podanej wczesniej stronce forum, skad je zdobylam z roznych zrodel np ost z SAW IV kupilam na allegro za 10 zl LOL:) nowka cewka:D inne na ebay'u lub poprzez rodzinke mieszkajaca za granica:) tyle no i spokojnie bo dostaniesz zawalu wstap na forum pokaz co masz podyskutujemy;)

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

Ojej ale sie uniosles:) po pierwsze Carolle to dziewczyna!, po drugie nie czepiam sie tylko stwierdzam fakty i nie chodzi ze mnie to boli ( dewiacja LOL wiesz co to znaczy???) tylko powinno sie dobrze znac nazwiska tworcow zwlaszcza swoich ulubionych filmow nie twierdze ze wiem wszystko bo tak nie jest no ale nazwisko rezysera i scenarzysty znam ;) , co do hasel nie nie spisalam ich z pudelka, nie nie nauczylam sie ich na pamiec po prostu kiedy ogladasz film "non stop" zapadaja ci w pamieci nie tylko same hasla lecz cale dialogi co do zdobyczy zapraszam na www.sawproject.fora.pl tam jestem zalogowana i wystawilam czesc swojej SAW kolekcji.