PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

heh...

ocenił(a) film na 4

no nie wierze... ile tego jeszcze nakręcą? przecież on już dawno nieżyje. teraz jest już to tak naciągane... ale do kina pójdę, bo jestem ciekawa co szanowny pan reżyser nam tym razem zaoferuje :P.

ocenił(a) film na 6
quentinka

Jakby na to popatrzeć, to wcale nie tak od dawna. Zważając na to, że III i IV toczą się w tym samym momencie to dopiero V, teoretycznie, bedzie pierwszą częścią, w której od początku do końca John będzie martwy...

ocenił(a) film na 4
_Nameless_

ale jeszcze nie wiadomo co wymyślą twórcy. może wszczepią mu jakieś inne organy i on będzie żył... xD. (nie no żartuje :) ). a kto teraz będzie kontynuował? bo jakoś nie kojarzę z nazwiska... :)

ocenił(a) film na 10
quentinka

oczywiście babcia Jigsawa będzie kontynuować jego robote

uxi88

ostatni komentarz mi się podoba :)

rzeczywiście, 4 część była już kiepska, na trylogii mogli poprzestać.

ocenił(a) film na 4
caramella

babcia pewnie będzie kontynuować w Pile 10 ;)

ocenił(a) film na 10
quentinka

Saw 10 - powrót teściowej xD mnie to by nie przeszkadzało.. kolejne wielkie zaskoczenie podczas oglądania Piły hehe pozdro

uxi88

Saw 28 - robotę kontynuuje nieślubna córka syna Jigsawa, ponieważ tak naprawdę okazuje się, że żona Johna urodziła go w tajemnicy, wychowywała pod fałszywym nazwiskiem, a "Układanka" nic o tym nie wiedział. Ponieważ jednak o jego [syna]pochodzeniu dowiaduje się wcześniej jego mroczna narzeczona w stylu 'imoł', zaczyna zabijać w zemście za to, że jej facet nie poznał swego genialnego ojca ;D LOL