PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

To będzie najlepszy thrillero-horror tego roku. Ten klimat stworzony w filmie, nowe zagadki i pułapki Jigsawa. Na szczęście wchodzi w ten piątek.

darkknight20

Oj tak! Bez wątpienia najlepszy. I mam nadzieję, że to jeszcze nie ostatnia część. Bardzo ciekawe co też ci producenci wymyślili tym razem, że taką tajemnicą owiany jest ten film. No ale dowiemy się już za chwilę ^^

darkknight20

Ten film jest debeściacki i jest na pewno najbardziej wyczekiwanym przeze mnie horrorem tego roku.

josejalapeno

Wiesz chociaz co to jest horror?? Bo Pila do tego gatunku na pewno nie nalezy:/

Damianoso

Nie no pewnie, jak ktoś sobie odcina nogę albo rozrywa mu klatkę piersiową to nie jest horror??

darkknight20

hehehe, no to mnie rozbawiles:) normalnie malo co z krzeselka nie spadlem:)

Damianoso

To, że Ciebie coś nie straszy nie znaczy, że nie jest horrorem.

Powiedz mi do jakiego gatunku w takim razie to należy? Pewno sci-fi bo przecież rzeczy tu pokazane się nie zdarzają i są niestworzone.

Wrzuć na luz i zgrywaj maczo w swojej piaskownicy, a nie w internecie;))

godzik

'To, że Ciebie coś nie straszy nie znaczy, że nie jest horrorem. '

To tylko horrory maja straszyc?? To jak mam nazwac np. Terminatora - momentami tez straszy:P

Nie no ludzie. Czy jezeli juz cos straszy, krew sie leje to od razu horror ma byc?? Myslalem, ze swoim wpisem zachece/zmusze do wpisania na goglach czy gdziekolwiek slowa horror i zapoznania sie z terminem. Przeciez to nie jest takie trudne. Po przeczytaniu 1-szego zdania od raazu kazdy stwierdzi, ze Pila do tego gatunku nie nalezy.
No ale jak tak bardzo boli szukanie/myslenie to lepiej sluchac tego co onet pisze.... ze Pila to horror hehe

darkknight20

Oj będzie będzie!! Jutro idę do kina, ale czekam na opinie filmwebomaniaków. Jak dla mnie zapowiada się świetna część ^^

ocenił(a) film na 10
bergemon

Piła jest thrillerem niedorozwoje.... lub thriller z elementami gore i tyle...

uxi88

Czy nie mozna bez obrazania??!! Aczkolwiek, uwaga trafna:)

ocenił(a) film na 10
Damianoso

Sory, ale ile można tłumaczyć ludziom ;/ ciężko wpisać w google " horror" O.o