PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

no ciekaw

ocenił(a) film na 4

Jestem ciekaw co wymyślą przecież już Jigsaw nieżyje to jak może być kontynuowana jakaś gra. Prosze niech ktoś mi napisze jak oni to zrobią.Chyba go niewskszeszą?Moim zdaniem jak wszystko jest możliwe to ja bym widział w głównej roli doktora z 1 części który był uwięziony w łazience i który też by zakończył piłe 5 oraz bym powrócił do tych łańcuchów. Piszcie jestem ciekaw waszych opini i co byście wymyślili waszym zdaniem w 5 częsci jaką fabułe i jakie nowe torturty.

ocenił(a) film na 6
CinemaMen

jak widać nie oglądałeś czwartej części. jigsaw i amanda nie żyją ale jest ktoś jeszcze...

CinemaMen

Jigsaw będzie w V części????????????????????????????????

buster_2

Z tego co mi wiadomo to będzie ;). Ma już podpisany kontrakt na V część Piły.

http://www.film.gildia.pl/news/2007/03/pila5

Mr__JigSaw

już się doczekać nie mogę. Film kultowy. Jednak jest dużo "ale, dlaczego, jak..." pragnę nawet 10 części :)

ocenił(a) film na 7
Kuririn

racja:) bardzo lubie oglądać ten film. Jak będzie 10 części na pewno je zobacze. Kultowe zakończenia ahhh... :D

buster_2

No łał, tak samo jak był i w IV tak będzie w V.. ;]

ocenił(a) film na 10
CinemaMen

Jiggy pojawi się w V jak i w VI części piły... a co do fabuły... Jiggy mówi w taśmie do Hoffmana, że nie odejdzie bez próby, zapewne to Hoffman będzie musiał zwerbować nowych uczestników gry, a Hoffman jak Zepp , Amanda i Art bedzie tylko pionkiem w tej grze i na końcu on tesh zginie, oczywiście Dr Gordona tteż można brać pod uwage :)

uxi88

przecież dr gordon umarł dawno temu :P w tej samej części co się pokazał, nie wiem która to była

CinemaMen

ty mówisz o V a ma być właśnie 10 części piły będzie się działo ludzie będą się cieszyć oj będą:DDDD

ocenił(a) film na 5
star33

Ma byc 6 częsci;) No chyba że masz jakieś informacje o których nie wiem XD

Lupus_6

;-)):DD.....jak fajnie znowu cię widzieć :DDD

ocenił(a) film na 10
star33

Jak dobrze pójdzie będzie 7 części