PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

dali dwóch podobnych aktorów, jak się ogląda w nocy i się już jest zmęczonym to obaj się mylą, nie wiadomo który to który.....

skazana_na_shawshank

prosta recepta - oglądaj film za dnia, wypoczęta ;P

laik_filmowy

sęk w tym, że za dnia też by mi się mylili xD ale widzę, że to chyba ze mną jest coś nie tak:) czas wybrać się do okulisty:)

ocenił(a) film na 5
skazana_na_shawshank

ja patrzyłem na plaster na szyi :P

ocenił(a) film na 10
Flav

Dla mnie są zupełnie inni, nie widzę ŻADNEGO podobieństwa

skazana_na_shawshank

Miałam podobne odczucia, tak samo mój chłopak! Jak mogli dać tak podobnych aktorów z podobnymi fryzurami ? Nie mogli jednego ogolić ?

CiotkaKlotka

no dokładnie! cieszę się, że nie jestem sama xD już myślałam, że coś ze mną nie tak xD

ocenił(a) film na 7
skazana_na_shawshank

nie no, tak bardzo to oni nie byli do siebie podobni. ten jeden był
strasznie wkurwiający (tak ich odróżniałem ;-)

ocenił(a) film na 10
skazana_na_shawshank

ja nie wiem jak mogli sie oni wam mylic...come on !!!

ocenił(a) film na 10
Carolle

Zgadzam się z Carolle. Powiedzcie mi co mieli podobnego? Bo napewno nie twarz, włosy, ubiór.

tom320000

Tom 320000 sam zalamuje rece. tak to jest jak za piłe 5 biora sie ludzie ktorzy nie widzieli poprzednich czesci albo ich nie pamietaja i mysla ze jedna czesc nie jest zalezna od nastepnej.

A poza tym (mowie teraz do tych ktorym sie mylili agent Strahm z Hoffmanem) czy logiczne by bylo gdyby Hoffman ktory jest nam przedstawiony jako nastepca jigsawa sam dla siebie szukalby dowodow, przegladal wlasne akta, patrzal na zdjecia zamordowanej siostry zeby samego siebie wsadzic do pierdla? Ludzie przeciez to jest jasne jak slonce ze musi to byc ten drugi czyli Agent Srahm.