PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58997
4,5 13 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

to już beznadzieja o ile piła 1 i 2 mi sie podobały o tyle 3 i 4 były pomyłkami.Tak samo pewnie bedzie z 5 częścią.

Dante_27

pierwsza czesc byla super. jak za ta kase co mieli to film wrecz wybitny. widac ze dobry pomysl i swietnie wykonany.

kolejny czesci sa tylo dla zagorzalych fanow serii, wiadomo ze nie mozna spodziewac sie rewelacji. kto chce ten obejrzy, kto nie, ten nie musi - nikt przeciez nie zmusza. tak wiec nie ma co psioczyć

ocenił(a) film na 6
Dante_27

Dla mnie wszystkie części są pomyłkami. Jedynie pierwsza część się broni bardzo dobrym scenariuszem. Natomiast następne części to 0 napięcia, 0 pomysłu, 0 aktorstwa. Tylko krwawa jatka dla dzieciaków, które nie mają co robić z wolnym czasem.

ocenił(a) film na 2
Dante_27

Cała ta seria to jest jedna wielka pomyłka (w sensie rzeczywistej wartości), jednak powstaje część V więc kasę dalej można na Pile zarabiać. Smutne to jest.

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

smutni to są ludzie tacy jak Wy... jak boicie sie oglądać filmy gore, to nie mówcie, że są słabe... jak Wam nie pasuje to obejrzyjcie sobie muminki albo merfy, tam nie ma przemocy i krwawej jatki...

ocenił(a) film na 2
uxi88

Ale ja uwielbiam sceny gore, podnieca mnie gdy widzę lejącą się posokę lub odrywane kończyny, tylko cóż zrobić kiedy film jest denny? Mam go chwalić bo są mocne sceny?

ocenił(a) film na 6
uxi88

Kto napisał, że się boi? Czytaj ze zrozumieniem. Moja opinia na temat filmów z serii "Piła" nie wzięła się z kosmosu. Musiałem je obejrzeć. A Twój post jest strasznie dziecinny. Więc może Ty obejrzyj Smerfy albo Muminki;-)

uxi88

a od kiedy Piła to film gore? [hehehehehehe]
to co najwyżej efekty gore w thrillerze, nic więcej..

ocenił(a) film na 6
lippero1

Jako thriller sprawdza się część 1 i 2, ale następne nawet w tej kategorii, się nie sprawdzają.

ocenił(a) film na 2
Pemol

Następne to nie sprawdzają się w żadnej kategorii, no chyba że przyjmiemy kategorię: bubel.

ocenił(a) film na 2
lippero1

To jest thriller ze scenami gore, lub jak kto woli, efektami...

ocenił(a) film na 2
_Pablos_

Choć od biedy może być to horror.