Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

Nie wiem o co w tym filmie chodzi.... zabijają ludzi . No dobra to mogę
zrozumieć, ale to już się zaczyna nudne robić. Dla was to jest straszne?
Nie wyjeżdzajcie mi tu z tekstami ze "jak ja bym tam była.... bla bla bla"
Bo mnie tam nie ma. Pytam z ciekawości.

Monika161

masz racje.. nie zrozumiałaś go.. jeżeli uważasz, że w tym filmie tylko chodzi o 'zabijanie' to jesteś w cholernym , bardzo cholernym błędzie...
a dla mnie nie jest straszny jakby co ;D tylko fajny ;]

Monika161

Ja tez myślę,że nie zrozumiałaś/eś,gdyż w tym filmie na bank nie chodzi tylko o zabijanie- myślę, że zabijanie to jest ostatnia sprawa o jakiej można pomyśleć w tym filmie-zabijanie jest przykrywką tego o co chodzi w tym filmie. Oglądnij może za parę lat, może zrozumiesz- oczywiście nie chce nikogo obrazic takimi tekstami.

ocenił(a) film na 7
Monika161

Boże...Chodzi w filmie oto koleżanko, żeby pokazać do czego są zdolni ludzi by przeżyć oraz także to jaką wartość ma życie, że powinniśmy je szanować, a że jest to pokazane w sposób brutalny, cóż w końcu tak ma być.

Monika161

no i później takie tępaki jak Monika161 zaniżają średnią filmu.. idź oglądaj transformersów.

Monika161

1/10 jak zwykle? Człowieku - jak nie podobała się 1,2,3,4,5 część to po co oglądaćszóstą - ja nie rozumiem tego! P.S. Nie jestem fanem piły, ale takiej bezsensowności jak tu to naprawdę nnie kumam")

ocenił(a) film na 8
Monika161

Dla mnie to nie jest straszne,dla mnie to bardzo dobry thriller który pokazuje co mogą zrobić ludzie aby przeżyć.Bardzo się ciesze że jest już VI części Piły bo dzięki każdej nowej dowiadujemy się istotnych faktów.
P.S. Miałem kiedyś podobne zdanie póki nie obejrzałem 1 części przez co powędrowałem do 6 aby poznać dalsze historie.... VI - 8/10