Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

Moim zdaniem to tego filmu wogule nie powini robic, bo ten film to koppletna masakra, zal na calej lini

użytkownik usunięty
1991kamil1910

W kinie miałam okazję zobaczyć tylko czwartą część piły i muszę się z Tobą zgodzić takich filmów w ogóle nie powinni puszczać ani w kinach ani też w telewizji (ostatnio w TV była już pierwsza część). To nie dla ludzi tylko dla żądnych krwi potworów. Wolę się nie zastanawiać jakie za kilkanaście lat będzie społeczeństwo.

ocenił(a) film na 5

To jeden z NAJLEPSZYCH filmów jakie widziałem ; p Nie dość, że szokujący, straszny i poruszający, to jeszcze (co dla horrorów niestety nietypowe) wciągający, inteligentnie napisany i ma przesłanie ;p
Siedząc w sali kinowej, człowiek wyobraża sobie, co by zrobił na miejscu danych postaci ... brrr ^^

użytkownik usunięty
6mike6

"wciągający, inteligentnie napisany i ma przesłanie"
heloł, chlopie, nie wiem, o czym ty piszesz, ale tu jest forum piły 6.

ocenił(a) film na 10

Też uważam, że jest inteligentnie napisany. Nie rozumiem tylko dlaczego przeciwnicy filmu wchodzą na to forum i tracą cenne minuty swojego życia. Nie lepiej zrobić coś innego niż czytać o filmie, którego się nie znosi?

ocenił(a) film na 3

Jakbyś nie wiedział forum filmu jest po to aby wyrazić swoją opinię na temat danego filmu;)
BTW, film jest przerażająco brutalny, co nie znaczy, że od razu dobry. Osobiście śmiałem się oglądając go, efekty są średnio atrakcyjne a cały scenariusz bardzo pogmatwany i niespójny. Moim zdaniem jedynie pierwszą i drugą część można było oglądać bez zgrzytów, reszta to totalna pomyłka, która nie powinna mieć miejsca;P

użytkownik usunięty

nic dodać nic ująć takie filmy wywołują tylko obrzydzenie i wasze chore instynkty które chcecie sobie pobudzić.. jednym słowem to nie film dla ludzi.