Moim zdaniem to tego filmu wogule nie powini robic, bo ten film to koppletna masakra, zal na calej lini
W kinie miałam okazję zobaczyć tylko czwartą część piły i muszę się z Tobą zgodzić takich filmów w ogóle nie powinni puszczać ani w kinach ani też w telewizji (ostatnio w TV była już pierwsza część). To nie dla ludzi tylko dla żądnych krwi potworów. Wolę się nie zastanawiać jakie za kilkanaście lat będzie społeczeństwo.
To jeden z NAJLEPSZYCH filmów jakie widziałem ; p Nie dość, że szokujący, straszny i poruszający, to jeszcze (co dla horrorów niestety nietypowe) wciągający, inteligentnie napisany i ma przesłanie ;p
Siedząc w sali kinowej, człowiek wyobraża sobie, co by zrobił na miejscu danych postaci ... brrr ^^
"wciągający, inteligentnie napisany i ma przesłanie"
heloł, chlopie, nie wiem, o czym ty piszesz, ale tu jest forum piły 6.
Też uważam, że jest inteligentnie napisany. Nie rozumiem tylko dlaczego przeciwnicy filmu wchodzą na to forum i tracą cenne minuty swojego życia. Nie lepiej zrobić coś innego niż czytać o filmie, którego się nie znosi?
Jakbyś nie wiedział forum filmu jest po to aby wyrazić swoją opinię na temat danego filmu;)
BTW, film jest przerażająco brutalny, co nie znaczy, że od razu dobry. Osobiście śmiałem się oglądając go, efekty są średnio atrakcyjne a cały scenariusz bardzo pogmatwany i niespójny. Moim zdaniem jedynie pierwszą i drugą część można było oglądać bez zgrzytów, reszta to totalna pomyłka, która nie powinna mieć miejsca;P