Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49480
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

8/10

ocenił(a) film na 8

jesli ktos ogladal dokladnie wszystkie czesci Pily to polecam bo zawsze sa koncowki szokujace :) jesli chodzi o film to juz ciekaw jestem co znowu wymysla jakie pulapki na kolejna pile 7 :) film bardzo dobry 8/10

ocenił(a) film na 8
pawcio723

Filmy są niezłe a końcówki świetne. Sporo ludzi zjechało część szóstą. Niskie noty, wyżywanie się na forum, a mnie właśnie "szóstka" przypadła do gustu. To nie były lekcje i dawanie szansy to była najczystsza zemsta na zepsutych ludziach. Na dorobkiewiczach bogacących się na krzywdzie innych. Można rzec zemsta zza grobu ;)

Także dałem 8/10 i ja ten film klasyfikuje na równi z częścią pierwszą.

PS: Nieco mi szkoda, że Hoffman przeżył. Gdyby zginął można by zakończyć serię w tym miejscu.

użytkownik usunięty
Jaro112

"Nieco mi szkoda, że Hoffman przeżył. Gdyby zginął można by zakończyć serię w tym miejscu."

Wg mnie Hoffman to jedyna barwna postać w tej serii obok Jigsawa i ciekawość odnośnie jego dalszych losów powoduje, że mam ochotę obejrzeć VII.. ale o gustach się nie dyskutuje.

Ciężko było by zakończyć serię w tym miejscu... pozostaje jeszcze do wyjaśnienia paczka, jaką Jill wrzuciła przez drzwi.

Osobiście mam nadzieję, że VII już definitywnie zamknie wszystkie wątki.

ocenił(a) film na 8

Właśnie nieco obawiam się że siódma część będzie bardzo naciągana, po (wg mnie) bardzo dobrej części szóstej.

Fakt pozostaje paczka. Zapomniałem o niej. Co to może być?? Kaseta VHS??

użytkownik usunięty
Jaro112

Pomerdałam wątek :

o paczce dałam tu :
http://www.filmweb.pl/topic/1348746/Rozkmina+nad+losem+Dr+Gordona.html

Przepraszam.