wykazales sie nad wyraz poziomem.
jesli naprawde mnie widzisz..mała rada - zalecana wizyta u psychiatry.
halucynacje są zaburzeniami psychicznymi (psychoza)
powodzenia.
Taaa a założenie tego tematu było iście inteligentne xD
Denerwują mnie ludzie tacy jak ty. Po chu*a zaśmiecasz forum !!!???
A żebyś lepieł zrozumiała, to jeszcze raz napisze... tym razem w cudzysłowiu, "widze" debilke w poście wyżej i wypierdalaj z tego forum, dotarło?
widzę że to początek jakiegoś większego uczucia...to miłe że filmweb łączy ludzi :)...nie przeszkadzajcie sobie gołąbki
A na chuj ty sie tu udzielasz ?!
Może nie jestem na tyle spostrzegawczą osobą, i zgubiłam się w niekończących się wątkach tego filmu (właściwie już serialu, ale pomińmy to), i czekam, aż pojawi się jakaś wyrozumiała osoba i mnie oświeci. Jeżeli nie jesteś nią, to poprostu sobie odpuść, bo twój komentarz jest tu zbędny.
A poza, liczę na to, że zostałeś dobrze wychowany i okażesz więcej szacunku dziewczynie z którą rozmawiasz.
to jak chcesz zeby cie ktos oswiećił to trzeba było zapodać temat, a nie zakładac bezsensowny watek.
poczekaj az lektor bedzie to moze zalapiesz ^^ o co chodzi a nie film znapisami ogladasz ;P i zapewne nie nadazasz z czytaniem - o ile wogole potrafisz czytac. Bo teksty to chyba brat Ci na FilmWebie klepie xD
Doprawdy jesteś zabawny z tym swoim małomiasteczkowym slangiem. I jeśli myślisz, że mam problemy z czytaniem-jesteś w błędzie.
A wracając do produkcji, jeżeli reżyser robi z dobrego filmu serial o 'chuj jeden wie' ilu wątkach, i z tego co widać można spodziewać się kolejnej części, to co się dziwić, że człowiek się gubi.
Jeżeli masz zamiar odpisać, zaskocz mnie w pozytywny sposób nawet negując moją wypowiedz..,
ale nie rób z siebie idioty.