Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49480
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

Dzisiaj przeczytałem na sawproject że rozpoczeły się przygotowania do SAW VII !!!!!

Przygotowania do Saw VII rozpoczęte...
Redaktor: RedKing
18.07.2009

Jak podaje bloody-disgusting.ocm, rozpoczęto przygotowywania do siódmej części Piły. Duże szanse na stanowisko reżysera ma Marcus Dustan (odpowiedzialny za scenariusz 4,5 i 6 części) w zależności od sukcesu jego pierwszego filmu pt. "The Collector", który za sprawą Lionsgate trafi do kin 31 lipca.

Tu macie link do strony jak nie wierzycie http://sawproject.cba.pl/

ocenił(a) film na 5
SawBBa

i pewnie będzie VIII i IX i X i XI i XII - a za 15 lat będą to puszać jako serial na TVP1 co środę;p

ocenił(a) film na 10
Peril

Jak dla mnie będzie dobrze, jak skończą na Pile X. To fajnie brzmi i wygląda :]

Dla mnie głównym problemem jest jednak to, że w sumie jest coraz mniej oryginalnycj pomysłó na pułapki, przecież rodzaje śmierci są ograniczone! Mam nadzieję, że przynajmniej w Pile VI nie będzie nic tonięciem (Piła III i Piła V) z ogniem (Piła I, Piła II) bombami (Piła III, Piła V). Jeśli pomysły nie będą się powtarzać, to dobrze :)

ocenił(a) film na 9
tom320000

Z ogniem i piecami będzie bankowo. Zapowiedziano już pułapkę złożoną z pary, pieców i ognia. Ponoć na być najlepsza pod względem estetyki.

ocenił(a) film na 10
Barcelonismo

No niestety. Ale mam nadzieję, że w tej pułapce będzie chodziło o śmierć przez parę, a nie rpzez ogień. Dlatego tego nie zaliczyłem. Mnie bardziej od tej pary interesuje ta karuzela, ciekawe o co w niej chodzi.

ocenił(a) film na 9
tom320000

Karuzela ma być z ostrzami, ale samo zadanie też mnie ciekawi. Może pokażą coś w kolejnych materiałach promocyjnych.

użytkownik usunięty
Barcelonismo

A bedzie możliwośc śmierci ze śmiechu od czytania głupich postów łebków zachwycających sie Piłą VI??

nie wiadomo.. ale z całą pewnością będzie okazja aby śmiać sie z tych którym żal dupe ściska na samą myśl o tym filmie.. nie rozkminiam takich ludzi..czegoś nie lubisz..nie oglądasz.. niby to proste :)))

użytkownik usunięty
zjadacz_filmow

Jakoś mi żal dupy nie ściska, ie znam tego uczucia.
"czegoś nie lubisz..nie oglądasz.."
Zauważ matołku, że jakbym nie obejrzał żadnej części Piły to trudno byłoby mi powiedzieć, że jej nie lubie.

Więc szukasz po prostu zaczepki co jest pewnie spowodowane oglądnięciem zbyt wielu filmów o tarzanie w młodości..tym bardziej mi szkoda prądu na ciebie :)).

użytkownik usunięty
zjadacz_filmow

Po pierwsze, primo:
argument: "czegoś nie lubisz to nie oglądasz" jest tak samo durny jak "sam zagraj lepiej", "zrób smaczniejszy befsztyk", "doleć tym samolotem szybciej niż pilot", albo "jak ci się nie podoba moja muzyka to zatkaj uszy" kumasz, co mam na myśli??

Po drugie:
"Więc szukasz po prostu zaczepki"
Nie, wbrew twoim wszelkim domysłom, przy których najśmielsze teorie na temat Roswell stają się mniej sensacyjne, niż rozjechany gołąb wyrażam tutaj po prostu swoją opinie na temat filmu i szaleństwa młodocianych zboczków nim zafascynowanych, a że robię to w sposób niezrozumiały dla ciebie, to już , pardon, nie mój problem.

"oglądnięciem zbyt wielu filmów o tarzanie w młodości.."
... i nie sil się na grafomanię, bo na to najbardziej powinno być ci szkoda prądu.

firstly :) a wiesz że NAWET kumam..
secondly :) ja też wyraziłem swoje zdanie na temat twojej powalającej opinii..

na nic się nie sile po prostu sobie klikam

użytkownik usunięty
zjadacz_filmow

Fantastycznie, klikasz sobie, żeby klikać, czy przynajmniej w założeniu ten post miał jakiś sens??

Twój pierwszy za to promieniował sensem na mile.. w drugim poruszyłeś bardzo ciekawy temat "Szaleństwo młodocianych zboczków"?.. że niby jak lubię ten film to coś ze mną nie tak i nie znam się na filmach? Od dawna już nie oglądam piły dla pułapek ale dla twist'ów które maja w nim miejsce..gdybym chciał bezsensownej rzezi to bym sobie oglądał halloween gdzie nieśmiertelny "Człowiek" zabija wszystko co sie rusza..(w wolnych chwilach dreczy pewnie wiewiórki i jeże)..ale jakoś nie wchodzę na co 2 temat halloween'a aby powiedzieć ludziom jakimi są bezguściami ze im sie to podoba..bo to byłoby po prostu puste moim skromnym zdaniem:). Wiec może nie szufladkuj od razu wszystkich do młodocianych zboczków tylko dlatego że tobie jakiś film nie pasi bo to świadczy tylko o zacofaniu.. ogólnie widze że raczej sie nie dogadamy wiec dam sobie spokój..po prostu nie ucz sie tak robić :)

użytkownik usunięty
zjadacz_filmow

"(w wolnych chwilach dreczy pewnie wiewiórki i jeże)"
...i znowu tania grafomania^

"to byłoby po prostu puste moim skromnym zdaniem:)"
do twojego skromnego zdania mam stosunek, że się tak wyrażę, analny.

"Od dawna już nie oglądam piły dla pułapek ale dla twist'ów które maja w nim miejsce.."
No nie mów, że rajcuje cię tani suspens rodem z kryminałów Mary Higgins Clark puszczanych kiedyś na jedynce, to ja już nie wiem, czy lepiej być chorym psychicznie i fascynować się bebechami, czy być po prostu głupim i lecieć na takie "zwroty akcji".

"to świadczy tylko o zacofaniu.."
Ano, zacofaniu fanów Piły...

ocenił(a) film na 10
Barcelonismo

A gdzie masz napisane, że z ostrzami? Nigdzie tego nie widziałem. Widziałem tylko coś o czerwonych lampach :D

ocenił(a) film na 9
tom320000

Sorki z wiertłami, a info jest tutaj: http://www.sawproject.cba.pl/news/11.htm

ocenił(a) film na 10
Barcelonismo

Nadal nie widzę tam nic o wiertłach. Chodzi o te obracające się światła?

ocenił(a) film na 9
tom320000

Tak, o kolorowych lampach z kolei ja nic nie znalazłem.

ocenił(a) film na 9
Barcelonismo

Chyba mam pomroczność jasną i źle czytałem. Zamiast "świateł " widziałem "wiertła". Sorry, narobiłem niepotrzebnego zamieszania. Starzeje się chyba.

ocenił(a) film na 10
Barcelonismo

O czerwonych światłach. Czytalem angielską wersję tego tekstu, bardziej wiarygodną. Polskie tłumaczenie na stronach może być trochę niegodne z prawdą :P