Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

Ostanio sie dowiedzialem ze ma być jeszcze 7 czesc potem 8 i moze 9... Szczerze mówiąc wlasnie wróciłem z kina i nie powiem ze to była dobra część, dużo sie wyjaśnia ale nie kończy sie... To sie jeszcze bedzie ciągnelo a tworcą brak juz poomysłow na cos ciekawego... 5/10.

budus23

czy ja wiem, jak dla mnie VI nie zostawiła wiele wątków otwartych, praktycznie tylko jeden

ocenił(a) film na 7
michalzawiski

Przeciez ostatecznie hoffman przeżył... No i jeszcze żona żyje... wiec pociągną to jeszcze...

ocenił(a) film na 6
budus23

czytałem w jednym z wywiadów z twórcami, że siódemka powstanie jeśli szóstka odniesie sukces więc zobaczymy..
Swoją drogą spodziewałem się właśnie takiego niewiadomego zakończenia uniwersalnego, które może być końcem wszystkiego ale w razie czego nie musi heheh..
moim zdaniem.

ocenił(a) film na 7
Samogon

a ja czytałem że ta akcja co się zaczęła w 6 ma sie skończyć w 8 i wtedy będą myśleć czy jechać z kolejnymi częściami xD

Samogon

VII na bank będzie, to jest pewne i ma być robiona w 3D

ocenił(a) film na 7
michalzawiski

Ma być nawet 8 a ppotem jesli ona bedzie sukcesem to zakoncza wkońcu 9 i nareszcie cjce sie wkońcu dowiedziec jak to sie skończy bo narazie wciąż jest wszystko mozliwe, nawet to że dr.Gordon powróci:)

budus23

Jestem fanką serii , ale myślę, że mogliby zakończyć na 6... fajnie się wyjaśniło wszystko (no prawie wszystko). Bo raczej nie wiem co mogłoby być w 7.. a tym bardziej w 8...

olaolaola1

pozostał jeszcze wątek tej dziennikarki za krótki <br/>

budus23

No w sumie piła co każdą część zostawia jakieś wątki... Ale to już będzie trochę nie teges.. Bo jak hofi (hoffmann xD) niby przeżył, ale chyba nie będzie tego kontynuować, jak sam wiedział że był celem piły , no to raczej nie będzie dawać szans na przeżycie ani nic.. ;/ A ta żona.. no nie wiem... WGL nie wiem czy byłoby to już sensowne. A jeśli chodzi o Gordona, to moim zdaniem powinien już dawno nie żyć, przecież jak wychodził to był umierając, był siny.. On się raczej wykrwawił... Bo jakże inaczej.. z Odciętą nogą daleko nie zajdzie.

olaolaola1

a nie wiem co z tą dziennikarka... ;p To była siostra Williama, ?