dla mnie też wybitMa, ale nie musiałeś nowego tematu zakładać, żeby nam to powiedzieć.
jak wetkniesz kubelek w dupę to ją zamkniesz :) i nie pisz "za krótki" tylko wstaw linijkę spacji, bo widzę, że na to nie wpadłeś jeszcze.
własnie dlatego sie pytam, bo jestem ciekaw jak mozna zamknąć dupe? Bo że gębe to rozumiem, ale dupę? Nawet jeśli tak mysli to, nie sadzisz,że mówienie dupą byłoby trochę dziwne?
do "zac_efron_to_debil" heh a nie zwróciłeś uwagi na zdanie "w twoim ciele działa trucizna o powolnym działaniu odtrutkę MAM TYLKO JA".. jeździć po szpitalach aby najpierw wykryć jaka to trucizna a później jeszcze znaleźć odtrutkę na to. Tym bardziej że nie miał pewności ile czasu by zajęło te jeżdżenie po szpitalach, albo po prostu o tym nie pomyślał. chyba był w szoku albo cokolwiek. Myślał tylko o przeżyciu. Sama jakbym znalazła się w takiej sytuacji to nie wiedziałabym co robić. Zresztą Ty pewnie też , ale ponieważ nie znalazłeś się w takiej sytuacji, potrafisz tylko krytykować. Takie moje zdanie. Sama się nie zgadzam z niektórymi detalami w pile, ale ten co wymieniłeś to był najmniej istotny :-) Pozdrawiam