Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

V wybitma jak dla mnie, więc czekam bardzo z niecierpliwościa na VI część :)

ocenił(a) film na 5
kubelek0908

dla mnie też wybitMa, ale nie musiałeś nowego tematu zakładać, żeby nam to powiedzieć.

joemaster

masz jakis problem to zamknij dupe

kubelek0908

jedno pytanko jak mozna zamknąc dupe?za krótki <br/>

ocenił(a) film na 5
michalzawiski

jak wetkniesz kubelek w dupę to ją zamkniesz :) i nie pisz "za krótki" tylko wstaw linijkę spacji, bo widzę, że na to nie wpadłeś jeszcze.

joemaster

wtedy to dupe poprostu zatkasz, a nie zamkniesz.

ocenił(a) film na 5
michalzawiski

powiedz to kubelkowi, bo on myśli, że zamiast ust ma się dupę.

joemaster

własnie dlatego sie pytam, bo jestem ciekaw jak mozna zamknąć dupe? Bo że gębe to rozumiem, ale dupę? Nawet jeśli tak mysli to, nie sadzisz,że mówienie dupą byłoby trochę dziwne?

kubelek0908

do "zac_efron_to_debil" heh a nie zwróciłeś uwagi na zdanie "w twoim ciele działa trucizna o powolnym działaniu odtrutkę MAM TYLKO JA".. jeździć po szpitalach aby najpierw wykryć jaka to trucizna a później jeszcze znaleźć odtrutkę na to. Tym bardziej że nie miał pewności ile czasu by zajęło te jeżdżenie po szpitalach, albo po prostu o tym nie pomyślał. chyba był w szoku albo cokolwiek. Myślał tylko o przeżyciu. Sama jakbym znalazła się w takiej sytuacji to nie wiedziałabym co robić. Zresztą Ty pewnie też , ale ponieważ nie znalazłeś się w takiej sytuacji, potrafisz tylko krytykować. Takie moje zdanie. Sama się nie zgadzam z niektórymi detalami w pile, ale ten co wymieniłeś to był najmniej istotny :-) Pozdrawiam