Ile części Piły ma jeszcze powstać?
Moim zdaniem IV to już za wiele, a co dopiero VI.
Bez przesady.
Do znudzenia..
Będzie trwać, do czasu, kiedy wszystkie wątki się wyjaśnią, czyli (co mnie bardzo cieszy) jeszcze dłuuugo ^^
A skoro nie lubisz, do zwyczajnie nie oglądaj ;p
A czy ja powiedziałam, że oglądam to gó*** ?
Byłam na nocnym maratonie gdzie puszczali I,II i III cześć i to mi wystarczy.
Booooże. Widzisz, a nie grzmisz.
Jak Cie to nie interesuje to po co sie wypowiadasz na ten temat? Ja nawet nie zagladam na strony ktore nie obchodzą.
Co za gosc, co Ci daje takie komentowanie ? ;O
Boże, widzisz i nie grzmisz ..,
;]
Bo to jest miejsce zeby kazdy mogl wypowiedziec sie na temat filmu,nie tylko fani i fanatycy(patrz wyzej) maja do tego prawo. Zeby osoby ktore chca obejrzec film(planuja)zapoznaly sie z obiema stronami,za i przeciw.
żaden ze mnie fanatyk, a po drugie nie rozumie ludzi, którzy chodzą na filmy, których nie lubia totalny bezsens.
"A czy ja powiedziałam, że oglądam to gó*** ?
Byłam na nocnym maratonie gdzie puszczali I, II i III cześć"
to oglądasz, czy nie oglądasz? zastanów się zanim coś ponownie napiszesz, może unikniesz większej kompromitacji...
w historii horroru jest bardzo wiele serii, składających sie z kilku/kilkunastu odcinków, więc nie widze przeszkód aby z "Piłą" było podobnie
ty koleszko piła jest suuper. Dla mnie jak i pewnie dla wieluuuu fanów serii może ona trwać wiecznie, a dla ciebie pozostaje tylko bezsensowne żalenie się na forum!!a i prośba dla nie rób tego więcej!