W Pile XIX będzie zabijała Buka która jak sie okazało w Pile XIII była matką cioteczną kuzyna dziadka lokaja Jigsawa!
O FAK! To żeś pojechał! To nie mogło wypłynąć! Moja matka wiedziała o tym od 19. maja 2008, kiedy to poszła na 205. wydanie spotkania Koła Gospodyń Wiejskich. Temat: Polskie kino to szit, a zagraniczne to sik.
No nie możliwe bo jak ostatnio ksiądz na kazaniu mówił, że ten cały Jigsaw to syn hitlera i stalina. W Pile XXI Jakiś detektyw znajduje akta Jigsawa i dowiaduje się o tym romansie i że ta cała wojna to była taka gra. A jak się okazało Hitler i Stalin się bardzo kochali. I dlatego synek tak ukochał sobie morderstwa:):) . Ale o tym czemu stał sie taki będzie dopiero w Pile M.
Hahah dobre dobre :D ale bez jaj ile mozna tych pił nakręcić ... Pierwsze 3 części obejżałem ale już mam tego dosyć. Według mnie 1 część była naprawde bardzo dobrym filmem z idealnym zaskakującym zakonczeniem. Ale co część stacza sie coraz niżej. Poprostu tragedia. Także tylko jedynka jest dobrym kinem reszta to SHHIITT.