I wanna play a game. Your life was a big mistake. You attack other users of Filmweb, now I attack you. The device on your head will crush your skull bones. I call it the Hammer. It's only one way to stay alive. You must delete your profile at Filmweb. Remember, you have only one minute of life. Live or die Supernatural. Make your choice.
Umieściłem, bo wiem że przeczyta.
Supernatural do mnie też zaczynasz? Nie radziłabym. To przykre, że musisz się dowartościowywać w internecie ale ja ci nie pomogę, zrozum w końcu, że wszyscy cię olali i już nie bardzo ktokolwiek chce cię tu widzieć. Odpuść spadająca gwiazdo.
Nie radziłbyś. Pewnie jesteś gangsterem który siedzi całymi dniami na filmwebie.. taa
"Nie radziłbyś. Pewnie jesteś gangsterem który siedzi całymi dniami na filmwebie.. taa" slepoto Raven to dziewczyna, a poza tym znów zaczynasz te swoje swoje konfabulacje.
Co ty mi możesz pokazać? Swoją zakazaną, trollową gębę? Nie skorzystam. Odpuść już sobie człowieku bo budzisz litość. Michalzawiski z niego to się można chyba tylko śmiać :]
"Co ty mi możesz pokazać? Swoją zakazaną, trollową gębę? Nie skorzystam. Odpuść już sobie człowieku bo budzisz litość. Michalzawiski z niego to się można chyba tylko śmiać :] " ja sam nie wiem czy smiać się czy płakać.
Ależ oczywiście, jedyne o czym mażę to zakochać się we wszem i wobec znanym trollu, przejrzałeś mnie nie ma co. Michalzawiski która część piły najbardziej ci się podobała?
Jedynka była świetna, ja jeszcze bardzo lubię trójkę. Jakoś jak Jigsaw umarł to gorzej mi się oglądało resztę części.
No trójka też fajna była, ale moim zdaniem Hoffman także jest ciekawą postacią i wszysko wskazuje na to, ze to on będzie kontynuował grę w VII
supernatural zawrzyj gębę i siedź cicho jak nic do rozmowy nie wnosisz. No Hoffman tak ,ale jednak Jigsaw miał to coś. Na VII będę czekać z niecierpliwością.
Supernatural spadaj. Umiem i nie zmuszaj żebym użyła ich przeciwko tobie, odpuść i daj rozmawiać normalnym ludziom.
Nie tylko Ciebie, mnie także. Rozumiem ze masz na myśli pułapki? Reverse bear trap Amandy i Hoffmana, Coffin trap ( pułapka szklanej trumny, ta w której Strahm zostaje zgnieciony), karuzela, sześcian, stojak.
Tak chodziło mi o pułapki. Mnie też te się podobały. Lubię jeszcze tę z łańcuchami, mimo że z niej nie było raczej ratunku, tego w ustach chyba nie dało się zerwać.
Michalzawiski nie zwracaj uwagi. Teraz będzie miał tylko pretekst żeby ci odpowiedzieć, ja już postanowiłam go ignorować.
Raven widziałem jedną scenkę z piły VII już wiem co się stanie z Jill. jeżeli jestes ciekawa mogę Ci podać linka, teraz mogę Ci powiedzieć tylko, że Jill i Hoffman napewno się spotkają.
No to mogę Cie zapewnić, że SPOILER!! Jill tak nie skończy. To będzie sen (prawdopodobnie jej - będzie przekonana, że Hoffman nie żyje i w trakcie wydarzeń z Saw7 zaczną ją nękać sny, że Mark jednak przeżył..) - oczywiście to wszystko oparte jest na przeciekach itp.
Hoffman i Jill oczywiście wpadną na siebie itp, nie wiem jak to się skończy, ale Jill jeśli w ogóle zginie, to nie wierzę że w ten sposób.
Uważam, że producenci nie pokazali by nam przed seansem jakby nie patrzyć najważniejszego wątku.
PS tutaj masz kilka nowych ciekawych zdjęć, również z udziałem Jill - http://www.ascot-elite.ch/modules/obomovie/media_public.php?page_id=1&lang=1&sui sa=1007.953
PS2 zawsze lubiłeś udzielać się w wątkach o Pile - tutaj jest dopiero masakra :)) - http://www.filmweb.pl/film/Pi%C5%82a+3D-2010-533274/discussion/Pora%C5%BCka,1478 392
no wiesz skoro odeszła w połowie zdjęc no to mogę sie domyslać, że jednak zginęła, ale to sa tylko domysły. "
Uważam, że producenci nie pokazali by nam przed seansem jakby nie patrzyć najważniejszego wątku." tak tylko, że na swiecie premiera już była i ktos mógł te scenke zamieścić, tak samo było zresztą w przypadku Piły VI. Co do wątku, do którego link podałeś, tam są moje posty, ale rzeczywiście masakra, szczególnie jeśli zwróci sie uwagę na poziom arka2010 ( czy jakoś tak) i psotki.
wspomnianych osób nawet nie komentuję, szkoda słów.
Co do sceny z gokartem - była na necie już przed premierą - pokazano ją w muzycznych stacjach jak VH1 i MTV. Dlatego podtrzymuję, że producenci nie ujawnili by nam tego wątku w ten sposób. Aczkolwiek nie miałbym nic przeciwko, gdyby Jill jednak tak skończyła :)
kolejna nowa fotka - UWAGA SPOILER!
Mark Hoffman zaraz po zdjęciu Reverse Bear Trapa w Saw6 - http://img811.imageshack.us/img811/3378/x45j69.jpg