Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI
użytkownik usunięty
SawBBa

Ech, typowy fan piły, nie umie nawet tekstu pod tytułem sklecić.

ocenił(a) film na 5

Ech, typowy anty fan piły, czepia się wszystkiego do okoła ;p Co tu więcej pisać!? Piła wchodzi do kin i to jest wspaniałe! xD

ocenił(a) film na 6

No fakt Wspaniałe ale Ostatnia część Była Moim zdaniem Najgorsza...czuć było Kicz...coś mi się Wydaje że to samo będzie z Tą :((

SawBBa

eh jeszcze rok i piła 7, eh jeszcze 10 lat i piła 17...

disturbed123

Powiedział co wiedział :/
<za krótki> k...a

Kacper_1984

No i na koniec będzie tyle części Piły, że zrobią z tego serial <jupi> / żal.kur**.pl

użytkownik usunięty
SawBBa

hahha saw glupszego filmu nie widzialem ;| tak ! to potwierdzone!!!! na 6 czesci konczy sie pierwszy sezon tego scierwa, kto nie wierzy http://www.sawisgay.pl/sawseason1

użytkownik usunięty

Świetna strona ^

ocenił(a) film na 5

Ej! Dzieci! Skoro tak nie lubicie Piły, to może znajdziecie sobie inną piaskownicę do zabawy ; p

użytkownik usunięty
6mike6

lubisz pile?;] lubisz tortury?? :D lubisz flaki krew i chujowe scenariusze???masz cos z garem, a pozniej mowia ze 20latek zgwalcil i pocwiartowal kobiete bo mu nie dala :D lecz sie gosciu albo sam sie kiedys na takim krzesle obudzisz... 1 czesc byla spoko ale 2,3,4,5, i 6 to jest kurwa lekka przesada

Ten kto lubi PIŁĘ to z pewnością dla różnorodności pułapek i generalnie poplątanej fabuły.
A ty zrób nam przysługę i zamilcz.

Ten kto lubi PIŁĘ to z pewnością dla różnorodności pułapek i generalnie poplątanej fabuły.
A ty zrób nam przysługę i zamilcz.

ocenił(a) film na 5

Drogi greenvalley'u.
Tak, lubię Piłę. Jest to jeden z (niestety) niewielu w dzisiejszych czasach produkowanych horrorów - które zarazem robią na widzu wrażenie i mają sens (nie tak, jak np. głupawy "The Ring", albo "Klątwa" ; p).
Poza tym, nie wypada na publicznym forum używać niecenzuralnych słów - w jakiś sposób świadczy to o twoim poziomie ;p

ocenił(a) film na 8
6mike6

Ale jaki on moze reprezetowac poiom...no bez jaj ! Typowy "życiowy nieudacznik"!

Dareckii

pieprzyc was skurwysyny antyfany

użytkownik usunięty
Dareckii

hahaha xD jednak masz najebane xD

użytkownik usunięty

ten film jest po to by wzbudzić najbardziej chore prymitywne instynkty zwięrzęca, czyli walka,krew,przemoc..bo nie oszukujmy się cała domeną tej piły jest krew i przemoc i bez jej głównego atutu miłośników mięsa i zepsucia film porpsotu by nie zarobił(dosłownie nic) bo nie sądze żebyście oglądali go dla jakiegoś przesłania... czy paplątanej fabuły czy zwrótów akcji bo po prostu są to rzeczy drugorzędna..i nawet jeśli chcecie interpretować takie badziewai to już to zrobiliście w(1 no może 2 części) ale po co kurwa powtarzać to po raz 6-ósty?!?! na pewno nie dla "głębi" filmu tylko dla coraz bardziej wyszukanych metod zabijania chyba że jesteście szympansami i do was nadal nie dotarła główna myśl genialnego,i wszechstronnie uzdolnionego reżysera który powinien już dawno siedzieć w kaftanie bezpieczeństwa..i jeszczejedno filmy z rrefleksją każa nam się zastanowić nad swoim życiem i błedami których nie widzimi... po pile wątpie w to by ktoś by doszedł do jakiś wniosków i błedów w życiu(chyba że wcześniej wsadzał głowe do miksera i nie wiedział że to mu zaszkodzi to może rzeczywiście po tym filmie sobie tro uświadomi) ale to tylko znaczy o poziomie fanów piły...

ocenił(a) film na 5

Drogi orku (jak to zabawnie brzmi ^^)
Każdy inaczej interpretuje przesyłane mu komunikaty więc jeżeli interpretujesz Piłę jako zwykłą zabijankę, to widać poprostu do ciebie nie dociera sens filmu , albo nie próbujesz się doszukać w nim niczego głębszego ;p

użytkownik usunięty
6mike6

doszukałem się tego żeby nie wsadzać głowy do miksera bo ci się może coś stanie albo nie zakładaj sobie maski z kolcami na twarz bo sobie zrobiszkuku wiem wiem "co byś nie zrobił by przeżyć" ALE po co interpretować to 6-ósty ..

greenvalley01..zgadzam się z twoimi wypowiedziami.a co do "6mike6" czy jakoś tak bawią mnie twoje komentarze.Piła według Ciebie to jedyny horror który ma sens...ależ oczywiście zwłaszcza kolejne części....polewka

fanzlalka

"6mike6" skoro tak tu wszystkich oskarżasz, to ciekawa jestem jaki widzisz sens w kolejnych częściach piły, i jak ją intepretujesz..

ocenił(a) film na 5
fanzlalka

Nie twierdze, że jedyny ;p Labirynt Fauna, Sierociniec, czy właśnie Piła - to jest sztuka :) Tylko, że takich horrorów jest poprostu mało, a dominują te idiotyczne typu "The Ring", "Nienarodzony" czy "Klątwa" w których cały sens to zmasakrowane dziecko wyskakujące spod szuflady (najczęściej bez powodu) ; p

użytkownik usunięty
6mike6

Ech, widać, że użytkownik "rzecznik cośtam" bije wszystkich miłośników piły na głowę swoim poziomem inteligencji. 6mike6 ( w ogóle, co to za glupi nick) mógłby mu buty wiązać. kwestia "przesłania" piły dośc dobrze ujęta.

ocenił(a) film na 5

Nie Dikmanie ... Rzecznik nie poruszył wgl kwestii przesłania, tylko stwierdził, że go nie ma - przesłanie to rzecz względna, każdy je rozumie inaczej i każdy je odnosi (bądź nie odnosi) do własnego życia ;p
Twój żart dot. włamania na forum był na tyle idiotyczny, że lepiej wgl nic nie mów o poziomie...
Mike od imienia, 6 - ulubiona liczba, proste ;p

użytkownik usunięty
6mike6

"przesłanie to rzecz względna, każdy je rozumie inaczej i każdy je odnosi (bądź nie odnosi) do własnego życia"

Ile ty masz lat, żeby takie głupoty pisać o zboczonym filmiku dla zwyrodnialców.