Ponieważ odkąd obejrzałam trailer do 1 części stwierdziłam że to: po pierwsze nie jest horror (thriller owszem), o drugie standardowy nudny schemat. Film jest moim zdaniem obrzydliwy, na trailerze w co 2 ujęciu jakieś paskudne tortury. Dobry horror to horror trzymający w napięciu a nie takie dziadostwo!
(( Dobry horror to horror trzymający w napięciu ))
Boże jaki mnie śmieszy Ignorancja takich Trolli jak TY...Nie oglądał a pieprzy bzdury...a i jeszcze jedno jedynka to Thriller Ale od 2 cześć jest to "Thriller Horror Psychologiczny"
Założyciel tematu prawdopodobnie jest bardzo inteligentnym człowiekiem, przychyliłbym się do tego, co powiedział, jednak ja, niestety obejrzałem pierwszą część Piły.
dicku załujesz ze to zrobiłes ponieważ do dziś masz problemy z utrzymywaniem moczu podczas snu ? mam szczerą nadzieje ze sobie z tym poradzisz... a co do założycielki tematu to skoro ten film jest nudny do polecam ci halloween lub piatek 13nastego gdzie nieśmiertelny zabójca grasuje z maczetą i wycina wszystko co sie rusza... to jest dopiero 3mający w napieciu horror :|
"dick to angielski synonim dikmana..."
Nie, synu, dick to nie jest angielski synonim dla dikmana. nie zgloszę tego, żeby inni userzy mogli sie pośmiac z twojej "znajomości" angielskiego.
niektórym tak mało do szczęścia potrzeba żeby się pośmiać.. to była ironia..mogłeś zapytać..nie musiałeś szukać po słownikach, forach, obdzwaniać lingwistów etc.. przynajmniej nauczyłeś sie dziś nowego słówka z englisha :) naprawdę podziękowania są zbędne:)
no cóż najwyraźniej cie to przerasta..nie zarywaj przez to nocy.. nie ciebie pierwszego i nie ostatniego..
przecież wiem że czytałeś bo widziałem.. a co do mojej starszej to weź może ...go fuck yourself ('idź sobie pobiegaj') - zostaw tego posta aby userzy mogli sie posmiac z mojej znajomości eng :)
Tylko ciekawe jak mozna twierdzic, ze film jest nudny jak sie nie obejrzało nawet ani jednej części.Schemat wcale nie jest standardowy i nudny( no ale co moze o tym wiedzieć osoba, która nie widziała filmu i nie wie nawet o co chodzi)
według niektórych to jest właśnie przejaw "inteligencji".. komentować coś o czym sie nie ma zielonego pojecia :)..a ktos przeciez kiedyś tak ładnie powiedział: "lepiej nie odzywac sie wcale i wydac sie głupcem niż odezwac sie i rozwiac wszelkie wątpliwości"
Tak, to nie horror i powtarzam to wszystkim ;) Żałuj, że nie widziałeś, bo Piła jest świetna, wcale nie schematyczna. Dobry horror to trzymający w napięciu, ale to thriller i trzyma jeszcze bardziej :P
Pozdrawiam
Wiesz jak chcesz wiedziec (do założyciela tematu) 1 cześc piły nie jest horrorem tylko thrillerem psychologicznym a nastepne cześci to horrory . Więc skoro masz zakładac takie pojebane tematy to może skończ....., jeśli nie chcesz aby fani Piły cie pogrążyli...
Ps. Od fanki Piły !