Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49485
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

Ja powiem tyle;]

ocenił(a) film na 10

Po prostu znowu się nie zawiodłem na Pile.
Jest to jeden z niewielu filmów w którym kontynuacje są dobre i naprawdę szacunek dla twórców że co rok nas zaskakują tak pięknym dziełem !!
Ps. Mam to gdzieś jeżeli ktoś mnie zchejtuje za moją wypowiedź jestem fanem Piły i się tego Nie wstydzę naprawdę uważam wszystkie części za rewelacyjne w swoim gatunku. Pozdrawiam wszystkich fanów Piły :D

Jig_Saw

ja tez uwazam serie tego filmu za genialna lecz powiem ze dopiero w 6 czesci przywidzialem co sie stanie . Wczoraj bylem w kinie i odrazu jak zobaczylem te 6 kopert i jak ona daje mu tylko 5 to wiedzialem ze 6 to bd Hoffman i bd chcieli detektywa zabic a raczej onna Jill . alee jest watek o ktorym nic nie wiem albo nie uwaznie ogladalem albo nie bylo jeszcze zakonczenia . Jill tuck miala w rekach zamknieta koperte i wrzucila ja do drzwi w jakkims szpitalu lub hotelu gdy to robila uchwycila ja kamera co tam bylo w tej kopercie i dla kogo ona byla oto moje pytanie ??

thomasss1988

już w jednym poście odpisywałem, ale odpiszę i tu. myślę że dopiero wyjaśni
się to w następnej części:) A co do przewidywalności to ja się też
skapnąłem, ale oczywiście to żadna regularność, dzisiaj czytałem na jakimś
forum posta bo ktoś nie do końca wiedział o co chodzi z tymi kopertami,
czemu na początku było 6 a potem 5,ech...no comment, widać nie wszyscy
uważnie oglądali tą część.

thomasss1988

popieram poprzednika, myślę że chodzi o pewne zagajenie co do następnej części.

ocenił(a) film na 10
Jig_Saw

zgadzam się ze wszystkim co napisał Jig_Saw
Piła nie zawodzi w swoich kolejnych częściach widza :)
Ciesze się że mam nową część jeszcze przed sobą :D (to jak rozpakowywanie prezentu :P)

ocenił(a) film na 5
aneczkapeel

http://www.filmweb.pl/topic/1232136/5+10+niby+OK%2C+ale+zawiod%C5%82em+si%C4%99. html

ocenił(a) film na 10
Jig_Saw

zgadzam się z Tobą, Piła wymiata!!!