Hej, macie napisy do tego filmu? Jeśli ktoś posiada to bardzo proszę o wysłanie. wredotka100@wp.pl
dobra okażę łaskę, pierw się pisze parametry jakie ma Film :) wieżę iż go kupiłeś/aś, a napisów potrzebujesz, ponieważ kupiłeś/aś go za granicą, a jaki sens oglądać film którego się nie rozumie, z czego zdałeś/aś sobie sprawę po kupnie owego filmu, otóż wpisz w google.com tytuł filmu, a właśnie google.com to taka wyszukiwarka, ( nie przeglądarka jak dużo osób błędnie pisze :) ) po tytule dodaj średnik ";" i wpisz "napisy" lub "polish subtitles" :) proszę bardzo :)
Oczywiście- dostałam go od cioci z Ameryki ;] a tak poważnie to chyba sie obejdzie bez kpin i epitetów hmm? Wybacz , że zawracałam Twoją "słoneczną" główkę. No i przyznaje racje, że błąd mój iż nie skorzystałam z wyszukiwarki (nie mylić z przegladarką) google.pl
Oby zostało wybaczone, bo jeszcze nie pójdę do nieba...^^
http://www23.zippyshare.com/v/36607435/file.html - dopasowane napisy do wersji UNRATED. ,)
...i po co tyle krzyku??
Nie ma za co. Drobiazg. ,)
Napisy ściągałem ale... sporo zmieniłem/poprawiłem w wielu miejscach bo... bez komentarza - kto to w ogóle tłumaczył. :|
Na końcu (wersja UNRATED) po napisach końcowych, też dopisałem.
Jak ktoś tego nie ma, polecam ściągnąć mój edit. ;)
Pozdrawiam.
Unreated ok! ale wersja jaka, w sensie rozdzielczość (np. 620x340), jakie FPS? 23.397 czy 25.000 czy inne trwa 1.40.30 czy 1.42.32 itp :P
Saw VI 2009 BDRip XviD-iMBT
Obraz:
Szerokość - 640 pikseli
Wysokość - 352 pikseli
Audio:
Czas trwania - 01:31:39
Szybkość transmisji bitów - 127 kb/s
Format dźwięku - Lame MP3
Wideo:
Szybkość klatek - 23 klatek na sekundę
Szybkość danych - 130 kb/s
Rozmiar próbki wideo - 12 bitów