Ja obstawiam 35! A wy? Obstawiamy na ilu czesciach sie skonczy ten kiczowaty film
Mnie bardziej zastanawia czemu marnujesz swój i nasz cenny czas wypisując komentarz do filmu który ci się (jak twierdzisz)nie spodoba?? Nawet jeśli ta seria filmów skończy się jak sugerujesz na 35 częściach to pojawia się pytanie "co z tego??" nikt cie nie zmusza do oglądania
nikt nie każe ci czytać tych komentarzy. co z tego? to z tego, że wkurwia samo patrzenie na okładkę tego beznadziejnego filmu.
Jak ja lubię te "dorosłe" odzywki "wkurwia samo patrzenie" to takie wzniosłe i mówiące dużo o człowieku.. no ale chociaż fajnie się pośmiać :)
gsfdfdsa: to po kij wchodzisz na forum filmu, który ci się nie podoba.
Jezu, jacy antyfani Piły są posrani...
Synu (tzn. tak sie mówi, oczywiste, że nie jestes moim synem, zresztą nie chciałbym, żeby mój syn był zboczeńcem lubujacym sie we flakach latających po ekranie), forum z założenia funkcjonuje po to, żeby każdy mógł wyp
1. Film jest Świetny . Horrory trzeba lubić . Piłe także .
2. Myśle że po 6 części wątek sie dopiero rozpocznie gdy będą te nowe gry
.... i skonczy sie to na 7 części .... później utworzą jakiś powrót lub
opowiadanie co było wcześniej ... 9 część utworzą podobnie i na 10 sie
skończy moim zdaniem ... będzie Piła X : Śmierć czy coś te klimaty .. ;DD
ja też obstawiam 35, czyli tak jak Twój iloraz inteligencji, hehee.
Pozdro dla sympatyków tego filmów....
niestety podobno bedzie ich IX sam chcialbym jako wielki fan aby zakonczyli to juz w 6 ale jak nie to niech juz w 7 ale chyba sie nie doczekam nigdy konca predzej koniec swiata nastapi niz dowiemy sie jak zakonczy sie SAW
Forum jest zarówno dla fanów oraz antyfanów, tego filmu.
To was nie rozumiem, że odzywacie się w temacie, który jest raczej przeznaczony dla antyfanów.
Ponoć kręcenie tej szmiry, mają zakończyć na 9 części.
Dziwne czasy kiedyś po obejrzeniu filmu dyskutowało się na jego temat, teraz "antyfani" piszą jaki ten film będzie zanim go zobaczą, a pewnie wielu i tak go ściągnie albo pójdzie do kina niby z czystej ciekawości ^^ :]
Oo, a gdzie teraz ktoś napisał jaka będzie przyszła część?
Skoro 4 poprzednie części, oprócz jedynki, były słabe to czego można sie spodziewać po 6 części?
Napisałeś, że po co wchodzić na forum filmu który się komuś nie podobał, a sam teraz odzywasz się w temacie przeznaczonym dla antyfanów i wyraźnie chcesz sprowokować kłótnie.
Jeśli chcesz porozmawiać, to napisz coś sensownego, a nie jakieś Twoje gdybania i przypuszczenia.
Ja tylko wyrażam swoje zdanie i nie chce się kłócić chyba że bardzo chcesz :] jeśli na filmwebie będą 2 fora dla antyfanów i fanów to wtedy będziesz mógł się czepiać gdzie wypisuje komentarze.. A z chęcią porozmawiam jak już obejrzę film który mam nadzieje będzie trzymał poziom pozostałych części :)
To wyrażaj tylko mądrze, a nie snuj domysłów.
"Mnie bardziej zastanawia czemu marnujesz swój i nasz cenny czas wypisując komentarz do filmu który ci się (jak twierdzisz)nie spodoba??"-sam zganiłeś innych, że wypisują komentarze do filmu, który sie im nie podoba, a teraz piszesz w temacie, który przeczy Twojej opinii na temat filmu, więc widzę, że jesteś hipokrytą:).
Ojej jacy My fani jesteśmy straszni i jeszcze niektórzy z Nas przeklinają :(((( :D no cóż jeśli masz z tym problem to już nie moja sprawa ;] ale skoro piszesz " Jacy fani taki film" to sam jesteś hipokrytą ponieważ ja jestem fanem i nie czuje się urażony (wręcz przeciwnie):) więc nie przecz samemu sobie bo twoim zamierzeniem było obrazić zwolenników PIŁY, a tu niespodzianka :]
Najpierw radzę zajrzeć do słownika i sprawdzić znaczenie słowa hipokryta.
Wybacz ale post użytkownika, który miał na awatarze plakat reklamujący Piłę 5, nasunął mi takową myśl swoim bezmyślnym postem. Moim zamierzenie? hahahahaha :D, to Ty wszedłeś na ten temat tylko po to by rozpocząć kłótnie...poczytaj uważnie swoje pierwsze posty co do tego tematu, a później snuj jakieś swoje domysły.
5 czesc byla bardzo dobra, w porownaniu do 3 czy 4 ;)
wiec ja chetnie poczekam i obejrze szosteczke, i wcale mi nie przeszkadza ze jest ich tak duzo
Kończąc tą niesamowicie porywającą rozmowę mam do napisania tylko jedno: Pozdrawiam wszystkich fanów Piły ;]
I prawidłowo, że kończysz dyskusję. Nic ciekawego do niej nie wniosłeś.
Hm dla mnie 1 część piły była niczego sobie, druga była jeszcze do przeżycia ale od 3 to, jak dla mnie kompletny gniot...
Ej mam pytanie :) czy jak wychodziła każda część Piły od części 3 to specjalnie fatygowałeś się i pisałeś te twoje wnoszące DUŻO komentarze aż do części Szóstej, tak bezpardonowo je wszystkie krytykując ?? :]:]
*Pisałaś, jestem kobietą.
Nie, jedynie kilka razy udzieliłam się na forum piły 3, bo ta częśc jak dla mnie była najgorsza.