Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49480
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

chce zobaczyć ten film : 935 osób

:D Chyba powinno być ilu idiotów chce ten film zobaczyć. :D W tym ja oczywiście, bo Piła podobała mi się tylko do części III, a i tak oglądam to dalej..

Hm, jak wyżej.. wszyscy tak psioczycie na tę część i każdą kolejną.. a i tak do kina robicie wymarsz.. już nie mówiąc o ściąganych kopiach.
Niech do Was to dotrze czym prędzej, seria Piła to taka sama tradycja na Halloween jak u nas Kevin na Polsacie w święta.

PS. W której ostatniej części były śmierci pojedyncze? Mam na myśli te, o których wiadomo tylko z nagrań video.. moim zdaniem to było lepsze niż grupowe zarzynanie. Zwiastun do tej części, mimo że wiele nie zdradza, to jednak mówi, że znowu będzie śmiertelna wyliczanka..

freepick

no zapewne masz sporo racji bo sam czyli ja :) bylem sceptycznie nastawiony już nawet do 3 cześci a i tak niedawno obejrzałem 5. jedank jak po sobie widze z coraz mniejsza chęcią zbobywam sie na oglądanie tego show i zapewne VI nie bedzie az tak szybko obejrzana a moze nawet do tego nie dojdzie bo coraz mniej mnie ta seria już interesuje.

ocenił(a) film na 6
harris

i tak obejrzysz. :) niekoniecznie premierowo, może chociaż rok po premierze. 4 i 5 część widziałem pod koniec grudnia.. jedna po drugiej praktycznie. Ot tak, żeby nadrobić zaległości, zadanie domowa dla fana trylogii.

freepick

co do zwiastunów, to chciałabym sie zapytać czy wam działają?? bo mi nie :/

ocenił(a) film na 6
j_ustyna17

Skąd, te na filmwebie? Jak nie działa to pobierz QuickTime od Apple, ale najlepiej wpisz na youtube. :)